Sortiment - hovedbaren

 

ØL OG CIDER

 

Loppebajer (Høker). Alc. 5,0% (33 cl.)

Loppernes yndlingsøl er den velkendte høkerbajer fra Hancock Bryghus. Vi er faktisk så glade for den at vi har fået vores egen mærkat på, og hvis du beder om ”en loppe” i baren ved vi lige hvad du snakker om. En traditionel pilsner med god fyldighed lavet på 100% Saaz humle som giver en lækker blød og afrundet smag.

 

Thy Pilsner. Alc. 4,6% (33cl.)

En yderst populær pilsner fra Thisted bryghus, brygget som en Thy Pilsner altid er blevet brygget. En øl med let bitterhed der balancerer godt mellem humle og malt, og med en sprød og frisk smag.

 

Thy Classic. Alc. 4,6% (33 cl.)

Denne øl er flere ganget blevet kåret til Danmarks bedste Classic. Smagen er afbalanceret og fyldig, men stadig frisk og let nok til at den slukker tørsten på en varm aften.

 

Supernova. Alc. 4,6% (33 cl.)

Supernova blev brygget første gang af Christianias ølklub Sirius i samarbejde med Svaneke Bryghus i 2010 i anledning af Christianias fødselsdag. Den er brygget på Amarillo og Tettnanger humle og resultatet er en let krydret og forfriskende pilsnerøl.

 

Ale nr. 16. Alc. 5,7% (33 cl.)

Denne Ale fra Refsvindinge på Fyn er efterhånden en klassiker som de fleste øldrikkere kender godt. Ale nr. 16 er en mørk overgæret guldøl der har en maltet smag med et strejf af nødder, en ristet aroma og en dejlig sødme.

 

FLEA BITE

Flea bite er vores nyeste hus øl. Den er special brygget i samrbejde med DRY and BITTER brewery. En humlet India pale ale, med et frisk strejf af tropiske aromaer- gå ikke hjem uden at have prøvet dette lækre Loppe bid ;)

 

Hippy Juice. Alc 5,5 % (33 cl.)

-Er en økologisk, upasteuriseret, ufiltreret pale ale fra Bornholm. Brygget på pilsner malt, havre og mosaisk humle. Med lækre smags noter af citrus fra humlen, der gør at een, absolut ikke er nok.

 

ØKO Humle. Alc. 5,8% (33 cl.)

Her er Thisted Bryghus’ økologiske luksusudgave af en pilsner. En kombination af ekstra malt og Perlehumle og en højere indbrygningsprocent giver en meget nuanceret og fyldig øl, uden at man mister den lette og perlende fornemmelse fra pilsneren.

 

 

Svaneke Mørk Guld. Alc. 5,7% (50cl.)

En mild og mørk undergæret guldøl fra Svaneke bryghus. Øllen balancerer karamelnuancer med en lille smule bitterhed fra anis og valnød.

 

Paulaner Naturtrüb. Alc. 5,5% (50cl.)

Er du til weissbier kender du helt sikkert denne tyske klassiker. Det er en overgæret, ufiltreret hvedeøl med en dejlig mild og frugtagtig smag, og med en let bitterhed.

 

Hancock Beer. Alc. 6,3 % (70 cl.)

Det tager mindst 75 dage at brygge en Hancock guldøl. Resultatet er en rigtig god og fyldig øl med karakteristisk pilsnerølsmag og afrundet humlekarakter. Dette er en guldøl der smager af mere og vi sælger den derfor i stor størrelse til den ekstra tørstige kunde eller til dem som gerne vil dele.

 

San Miguel 0,0 Alc. 0,0% (25cl.)

Skal du køre hjem i aften er alkohol ikke din ven, men derfor skal du ikke snydes for at kunne nyde en øl på Loppen. San Miguel 0,0 er en lys og frisk øl, uden den vandede smag der ofte følger med alkoholfrie øl.

 

Cider

Graine de pommes. Alc. 4,5 %

Cider fra Bretagne, brygget på lokale æbler. En særdeles fyldig og frisk cider med et touch af fersken, rosin, karamel og bagte æbler- en cider der absolut giver alternativerne baghjul.

 

ALKOHOLFRIT

 

Sodavand:

På Loppen serverer vi sodavand fra Hancock bryggerierne, der laver sodavand som i gode gamle dage og uden at gå på kompromis med råvarerne. De laver (modsat mange andre bryggerier) f.eks. stadig deres cola med rigtige colanødder. Køb en sodavand for sig selv eller nyd den i en af vores gode drinks.

På Loppen sælger vi: Cola, Danskvand, Tonic, Ananas, Lemon og Hindbær.

 

Sport-Cola

Hancock Bryggerernei står bag denne nostalgiske perle som blev lanceret i 1974. Den er en blanding af sportsvand og cola krydret med en hemmelig ingrediens der gør at man altid ved at det er lige netop Sport-Cola man drikker. Frisk, sød, læskende og klart en favorit blandt Lopperne når vi snakker det alkoholfrie udvalg.

 

Fritz cola og Fritz lemonade

Så er fritz tilbage i sortmentet. Både den velkendte koffein holdige Kola og den næsten undu bedre appelsin lemonade 

 

Maté Maté

Københavnske Nørrebrew står for Maté Maté som er en sydamerikansk iste. Den er økologisk, forfriskende og let bitter og brusende med et naturligt koffeinindhold som gør den til et ideelt alternativ til syntetiske og sukkerholdige energidrikke.

 

Naturfrisk

Fynske Ørbæk Bryggeri laver lækre juicer og sodavand, alle økologiske og lidt ud over det sædvanlige. Vi skifter jævnligt ud i sortimentet, så spørg bartenderen hvad vi kan tilbyde lige netop den aften du er på Loppen.

prøv feks vores nyeste -Hyldebrus- lækker som den er, eller perfekt til drinks

Priser

Danske øl, 33cl

Høker 30,-
Thy 30,-
Thy Classic 30,-
Røde Mor 30,-
Ale 16 35,-
Thy Humle Øko 35,-
Super Nova 35,-
FLEA BITE 35,-
Hippy Juice 35,-

Danske øl, 50cl

Svaneke Mørk guld, 50cl 50,-
Hancock Guld, 70cl 60,-
   

Sodavand, 25cl

Cola

20,-
Tonic 20,-
Ananas 20,-
Hindbær 20,-
Lemon 20,-
Danskvand 20,-

Diverse

Juice 10,-
Kildevand 20,-
Naturfrisk ( varieret udvalg) 25,-
San Miguel 0.0% 28,-
Hancock Sport-Cola 28,-
Mate Mate 28,-
Fritz Kola / Fritz Lemonade 25
cider  35,-
Kaffe & The 15,-

Vin - fra Vinhanen

Rød 35,-
Hvid 35,-
Frizzante- bobler 40,-

Shots & Sprut

Shots

(GaJol, Fisk, Slivo, Yglox Snaps)

20,-
Sprut (Beefeater, Stolichnaya, Matusalem osv.) 30,-

Drinks - Alle priser er med 4cl Sprut blandet med

Juice

(Tranebær, Appelsin eller Æble)

60,-
Sodavand (Hancock sodavand) 70,-

Special vand

(f.eks. MateMate & Naturfrisk)

75,-

White Russian

(4cl Vodka, 2cl Kahlua med mælk)

90,-
Du kan altid spørge efter at få blandet en efter din smag, udfra udvalg.  

Tilbud

10x Shots

(GaJol, Fisk, Slivo & Yglox Snaps)

100,-
4x Loppe Øl (Høker) 100,-