Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALLAH-LAS (US) + THE SETTING SON

Wednesday, June 5, 2013 @ 21:00

| 120 kroner

Allah-Las pressefoto

http://www.facebook.com/allahlasmusic

https://www.facebook.com/thesettingson

Tilbage i 2008 mødte de fire medlemmer af den LA-baserede garage-rockgruppe Allah-Las hinanden i Amoeba, en af verdens måske bedste pladebutikker, hvor tre af de fire bandmedlemmer arbejdede. Og selv om bandet blev etableret på det tidspunkt, skulle der gå tre år, før resten af verden fik mulighed for at lytte til Allah-Las opdaterede version af den 60’er lyd, de fordybede sig i gennem tiden i pladebutikken.

Det var netop 60’erne amerikanske og britiske bands, der er inspirationskilderne for Allah-Las, hvilket placerer dem i kategori med eksempelvis Nick Waterhouse, som da også er fast producer for Allah-Las, og hvis pladeselskab bandets debutalbum udkom på. Allah-Las musik sender referencer over Atlanten med pendulfart: fra vestkystens solbeskinnede psykedeliske bands trippede atmosfære, mod øst til de britiske bands harmonier og uimodståelige pophooks og til sidst tilbage i den årelange amerikanske tradition for rå produktion, direkte, ubehandlede vokaler og helt langsomme trommer.

Allah-Las er et roligt tempo og en doven atmosfæren, men aldrig en ufarlig døs. De er solskinsfyldte guitarer, men vokalen er aldrig helt ubekymrede. De er direkte fra LA, men ikke tidstypiske. De strækker tilbage i tiden, men forsvinder ikke helt i romantiske fortidsforestillinger.

Med andre ord: Allah-Las er endelig klar til Danmark, og spiller den 5. juni på Loppen i København som en del af deres anden, omfattende Europa-turné.

 

 

Details

Start:
Wednesday, June 5, 2013 21:00
End:
Wednesday, June 5, 2013 23:00
Cost:
120 kroner
Event Categories:
,

Venue

Loppen
Phone:
+45 32578422
Sydområdet 4B, 1. sal København K, 1440