Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MOURITZ & HØRSLEV + support: SPILLEMÆNDENDE

Thursday, April 11, 2013 @ 21:00

| 150 kroner

http://www.facebook.com/pages/MouritzH%C3%B8rslev-Projektet/144525486321

”Jeg længes efter gaver af ild” hedder det i en af sangene fra Mouritz/Hørslevs tredje udspil. Og gaver af ild er netop hvad disse ti sange føles som; ti dybt nødvendige sange skrevet fra det sted hvor livet brænder allermest på. 
Duoen – sangskriveren og sangeren Mads Mouritz og digteren og sangerinden Lone Hørslev – viser med ”Allermindst dig selv”, hvordan man kan få tekst og musik til gå op i en højere enhed med disse dybt personlige, sarte og suggestive dansksprogede sange, der insisterer på at tale både til hjerne, krop og hjerte. 

Det er sange om drømme og syner og savn. Sange om monomental kærlighedslængsel og sange om livet, som det er, når ensomheden synes altoverskyggende. Alligevel føles Mouritz og Hørslevs univers ikke som et mørkt og trist sted, da patos og tyngde også altid er kombineret med en særegen lethed og overrumlende humor. Dette album markerer desuden en ny begyndelse for Mouritz og Hørslevs musikalske samarbejde idet de tidligere har været kendt under navnet Mourtiz/Hørslev Projektet. I dag har de sløjfet endelsen så de slet og ret kalder sig for Mouritz/Hørslev.

Sangene er skrevet dels i Island og i Danmark, og hjemløshed er et tema der går igen. For hvad vil det sige at føle sig hjemme? Kan man finde roen i et fremmed land, hvis man stadig er forfulgt af sine drømme? Og kan man finde roen i sit eget land, hvis man hver dag møder hjemløsheden i form af tiggere i s-toget og mænd der sover på papkasser på Lindevang station?

Details

Start:
Thursday, April 11, 2013 21:00
End:
Thursday, April 11, 2013 23:00
Cost:
150 kroner
Event Categories:
,

Venue

Loppen
Phone:
+45 32578422
Sydområdet 4B, 1. sal København K, 1440