Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TALES OF MURDER AND DUST + JAMEDAR SUN + GET YOUR GUN

Saturday, March 9, 2013 @ 21:00

| 40 kroner

http://talesofmurderanddust.bandcamp.com/

http://www.facebook.com/jamedar.sun

http://www.facebook.com/getyourgundk

Tales of Murder and Dust spiller en mørk, eksperimenterende blanding af neo-psykedelisk rock og shoe-gaze. Bandet forener støjende guitarer, sitar og violin i en unik, dynamisk genreblanding, der bevæger sig mellem storslåede filmiske lydlandskaber og mørke, klaustrofobiske stemninger.

Bandet som udgiver deres næste EP i foråret 2013, blev dannet i 2007 og udgav i 2012 det selvproducerede debutalbum “Hallucination of Beauty” som opnået betragtelig international succes, via effektiv viral spredning af værket og stribevis af lovprisende anmeldelser fra ikke mindst internationale blogs og musikmagasiner. Bandets næste EP er en rå og tempofyldt samling af støjende, mørke sange med post-punk tendenser.

Jamedar Sun københavnske én-mands psychfolk projekt

Get Your Gun som stammer fra den nordligste del af Danmarks musikundergrund, spiller tungt og dystert støjrock, der understøttes af et sang-univers fyldt med støj, desperation og ondskab fra de fjerneste afkroge. Bandet udgav i 2012 en samling af sange i EP-formatet, som bl.a indeholder “Ghost of Scandinavia” som har haft masser af airplay på P6 Beat. Bandet som har nydt betragtelig international succes med selvsamme EP, er ligesom Tales of Murder and Dust, for nyligt hjemvendt fra udenlandske koncerter, herunder branchefestivalen Transmusciales i Rennes.

 

Details

Start:
Saturday, March 9, 2013 21:00
End:
Saturday, March 9, 2013 23:00
Cost:
40 kroner
Event Categories:
, , ,

Venue

Loppen
Phone:
+45 32578422
Sydområdet 4B, 1. sal København K, 1440