Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE GROWLERS (US) + SUPPORT: EL RAY

Tuesday, April 2, 2013 @ 21:00

| 110 kroner

http://www.last.fm/music/The+Growlers

Da vi sidst hørte fra de californiske surf-rock psych’ere fra The Growlers skulle de have været The Black Keys’ hovedmand Dan Auerbachs protéger. Siden parkerede de det prominente samarbejde på hylden for de i teorien gode, men i realiteten dårlige ideer, og indspillede selv deres nye album, som udkommer den 22. januar. Og The Growlers traf et godt valg. På det kommende album Hung at Heart, hvor de selv indtager producerstolen, lyder de lige så skramlede og hamrende medrivende som på de foregående plader.

Musikalsk er The Growlers kendetegnet ved den samme simplicitet, som har gjort netop The Black Keys til et af verdens største rockbands. The Growlers numre er kendetegnet af en aldeles stærk melodi i Brooks Nielsons vokal, et konstant groove fra Scott Montoyas trommer og en altid legesyg guitar fra Matt Taylor.

The Growlers har spillet flere hundrede koncerter i kølvandet på deres tidligere plader, og med udgivelsen af Hung at Heart tager de endnu et kæmpe skridt mod de store spillesteder verden over. Ikke at de store scener vil være uvante for The Growlers, for deres medrivende og alligevel frihedsinducerende rockmusik har allerede givet dem shows på de hovedscenerne på festivaler som Coachella og Lollapalooza sidste år.

Så selvom The Growlers nok er lidt for skramlende til det helt store The Black Keys-lignende gennembrud, vil du nok få ret, hvis du også sætter dine penge på at The Growlers nok ikke spiller på Loppen, næste gang de tager forbi Danmark.

Details

Start:
Tuesday, April 2, 2013 21:00
End:
Tuesday, April 2, 2013 23:00
Cost:
110 kroner
Event Categories:
, ,

Venue

Loppen
Phone:
+45 32578422
Sydområdet 4B, 1. sal København K, 1440