Frivillig på Loppen?

 

Hvad er Loppen?

 

Loppen er et kollektivt styret spillested på Christiania. Loppen har eksisteret siden 1973 og er det ældste spillested i Nordeuropa, hvor nogle af de største internationale- såvel som utallige undergrundsbands har spillet gennem tiden. Vores ugentlige mandagsmøde er den vigtigste del af vores kollektive styreform hvor alle beslutninger tages ved konsensus. Som frivillig loppe er man derfor en del af alle aspekter af Loppens drift og profil.

 

Hvad tilbyder vi?

 

Vi tilbyder et stærkt fællesskab, medbestemmelse, og på sigt muligheden for at få erfaring i de forskellige aspekter af at drive et alternativt spillested (herunder booking, lys, bardrift, økonomi, PR, lyd, grafik, catering, organisation, osv.). Man skal dog være indforstået med, at vi lægger vægt på, at man har godt styr på de øvrige aspekter af husets drift, før man bliver en del af de mere specifikke grupper. Derudover tilbyder vi en masse fede koncertoplevelser, og at blive en del af en mangfoldig gruppe af forskellige musikglade mennesker.

 

Profil

 

Du brænder for musik, fællesskab, og er engageret, initiativrig, udadvendt og serviceminded. Vi lægger stor vægt på, at du ønsker at tage kollektivt del i Loppen i din dagligdag - kreativt såvel som praktisk.

Det er en fordel (MEN IKKE ET KRAV!) hvis du:
 

- Har erfaring med bar, lyd, rengøring, kollektiver eller frivillighed generelt
- Du er fyldt 25.

 

Det vigtigste er dog altid at du har ønske om, og tid til, at tage aktiv del i kollektivet.

 

Vi forventer

 

At du deltager i alle mandagsmøderne (hver mandag fra kl. 19), at du kan tage min. fire vagter om måneden indenfor de forskellige arbejdsopgaver, bar, afrydning, rengøring, garderobe, dør (dagsvagter som rengøring ligger typisk fra 10-14. Aftenvagter 20-02, også i hverdagene), og at du generelt tager del i den kollektive proces der dagligt driver loppen.

 

Er du interesseret?

 

Så skriv en kort mail til os, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være en del af Loppen, men vi forventer ikke en decideret jobansøgning. Hvis vi mener, at du er et godt match, bliver du inviteret op til et mandagsmøde, hvor den egentlige ansøgning finder sted. I det tilfælde vil du under mødet skulle præsentere dig for hele det nuværende kollektiv. Hvis du kommer ind er der en tre måneders prøveperiode inden du bliver fuldt “loppe”, så hvis du allerede nu planlægger f.eks. en måneds ferie eller en hård eksamensperiode, anbefaler vi at du først ansøger til næste sæson.

 

Ansøgningsfrist d. 1. marts kl. 23:59. Samtaler mandag d. 9. marts. kl 19.

Ansøgning og spørgsmål henvendes til: loppen.frivillig@gmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig!