TIRSDAG 10. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

ACID MOTHERS TEMPLE AND THE MELTING PARAISO UFO(JA)

RED LAMA

D. 1O. oktober bliver loppen badet i japansk syre-avangard når det kulte kunstnerkollektiv Acid Mothers Temple indtager scenen.

Det funklende univers i Acid Mothers Temple, blev dannet i 1995 af Kawabata Makoto. Oprindeligt hed bandet Acid Mothers Temple soul-collective, og omfattede musikere, dansere, kunstnere, landmænd, kanaliserere, ex-yakuzaer, havforskere og meget mere. Kollektivets store passion har altid været improvisationens kunst, og de har udforsket netop dette i et hav af forskellige konstellationer gennem de sidste 20 år

Med en historie som spreder sig over to årtier og med mere end hundrede udgivelser, i alle mulige afskygninger i bagkataloget, og dette uden tælle alle sideprojekterne med som omfatter alt fra drone, til syre-folk og alle mulige minimalistiske sammensætninger, viser bandet ingen tegn på at den kreative energi er skulle være brugt op.

Kom på Loppen denne oktober aften og få din efterårstrance på!

 

SUPPORT: RED LAMA

Det syv-mand store band omfavner mange forskellige rockgenrer og inspirationer; fra den alternative undergrundsscene her i Danmark til musikalske traditioner fra Nordamerika, Sahara og Mellemøsten.

 

Red Lama-koncerter er som musikalske rejser; med deres kraftfulde sange sender de dig på en tur til et rytmisk kosmos, hvor der er potentiale for både vild dans og fuld fordybelse.

Red Lama har modtaget stor ros fra anmeldere for deres seneste shows, herunder SPOT Festival, og med et nyt album i støbeskeen er Red Lama klar til at invitere dig til en ny dimension af deres univers.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 10. okt 2017
Add to Calendar