LØRDAG 21. SEP 2019 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 150KR

ANALOGIK

Efter en større børneproduktion og flere år uden lyd, er der nu atter røre i andedammen hos Analogik​. De balkanske hip hop-sømænd har netop udgivet albummet Havnens Perle, og lørdag d. 21. september gæster de Loppen til et brag af en fest!

Analogik har gennem tiden serveret delikate pakker med musik, der omfatter både balkan, swing, etiopisk jazz, cowboy musik, sømandsmusik, indisk musik, bossanova og meget mere - og næsten altid med et twist af hip hop. På den nye plade høres et (måske mere modent) og på mange måder mere stille Analogik end tidligere. Næsten alle numrene - med nogle få undtagelser - trækker tråde til viser på den ene eller anden måde, men bevarer stadig den umiskendelige lyd af Analogik.

Bandet har spillet verden over, hvor nogle af højdepunkterne tæller Glastonbury Festival, Fusion Festival og Roskilde Festival, som de flere gange har gæstet. De er garanter for fest på deres helt specielle og meget laid-back måde, hvor man på scenen kan høre alt fra surf guitar og sømandskor til tuba, trompet og sav, der svøbes ind i masser af svedige, elektroniske beats.

Medlemmerne i Analogik tæller Asger Strandby, også kendt som Doktor Lazer og producer i gruppen Khalazer. Derudover er der Jesper Kobberø (guitar, sav m.m.), Theis Bror (Saxofoner) og Magnus Damgaard (bas, tuba, synths m.m.). På pladen er der også adskillige gæstemusikere på percussion, vibrafonette, violin og andet.

Vi glæder os til at gynge med på den groovy skude, som Analogik lægger til land med d. 21. september på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 21. sep 2019
Add to Calendar