TIRSDAG 31. MAR 2020 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 170KR

ANDY SHAUF(CA)

MOLLY SARLÈ(US)

Den canadiske singer-songwriter Andy Shauf er noget af et koryfæ inden for indiemusikken. Både solo og som frontfigur i bandet Foxwarren har Shauf fortryllet sine lyttere med sine ærlige, indiefolkede fortællinger, og den 31. marts opfører han sine smukke kompositioner fra det kommende album The Neon Skyline på Loppen.

Meget få musikere er så dygtige historiefortællere og observatører som canadiske Andy Shauf. Den Toronto-baserede musikere folder sine sange ud, som var det en novelle fyldt med farverige karakterer og følelsesmæssig dybde.

På Shaufs kommende album The Neon Skyline, som udkommer på ANTI den 24. januar, følger pladens 11 sange et simpelt plot: fortælleren tager på den lokale bar og finder ud af at hans ekskæreste er tilbage i byen.

The Neon Skyline finder Shauf menneskelighed og humor i en typisk nat i byen og i asken af et tidligere forhold. Men selvom The Neon Skyline handler om en hel normal nat på en bar med vennerne og en bartender, som ved præcis, hvad man har brug for, så handler albummet endnu mere om den smertefulde process, man gennemgår efter et forlist forhold.

Andy Shauf bliver med sin bløde, næsten jazzede folklyd og sit utrolige nærvær ofte sammenlignet med den afdøde, amerikanske sangskriver Elliot Smith. Og han løfter arven på smukkeste vis. Du kan opleve Andy Shaufs ærlige fortællinger om det bittersøde kærlighedsliv, når han lægger vejen forbi Loppen til marts.

Support
Molly Sarlé er indbegrebet af moderne West Coast folk. Med fødderne solidt plantet i den amerikanske vestkysts klipper, hav og skove, skriver hun varme og åbenhjertige folksange om frihed, kærlighed og passion.

At finde det rigtige sted til indspilningen af Sarlés debutalbum Karaoke Angel tog hele tre år og tre indspilningsforsøg – i både Los Angeles, Durham og til sidst, Woodstock, New York. Det lykkedes endelige at smelte indspilningerne sammen til én i Dreamland Studio, en tidligere kirke, som nu er ombygget til musikstudie, under vejledning af producer Sam Evian. Det smukke og atmosfæriske album blev udgivet i september 2019 til stor kritikerros.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 31. mar 2020
Add to Calendar