ONSDAG 18. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

ARROWS OF LOVE(UK)

PBSM

Arrows of Love er et london-baseret band med udgangspunkt i de kreative og musikalske partnere og sangskrivere, Nima Teranchi og Nuha Ruby Ra. Resten af gruppen minder mest om et stort kollektiv, med forskellige medlemmer der skiftevis bevæger sig ind og ud af bandet. Den konstant skiftende backing-gruppe gør bandet til en naturlig kraft i konstant udvikling og med en stærk energi som har omdrejningspunkt i de top-energiske live shows og den opfindsomme sangskrivning, som er blevet en form for trademark for gruppens hovedmedlemmer.

I England har Arrows of Love modtaget den prestigefyldte pris, Momentum Award, som kommer med en pengegevinst der efterfølgende har finansieret bandets længe ventede andet album ”Product”, som udkom i primo august i år.

Den 18. oktober kan du opleve Arrows of Love’s energiske performance live på Loppen.

Support denne aften er PBSM

PBSM spiller hurtig rock fra den mørke ende af firserne i et støjende og pop-punket univers. De lægger for tiden sidste hånd på en ny EP til udgivelse i løbet af efteråret 2017.

Bandet er i kernen en duo bestående af Lauritz Carlsen (Vox, GT) og David Tholander (Bas, trommemaskine), og liveformatet er en utraditionel powerduo spillet igennem 2 guitarforstærkere, 2 basforstærkere og én tysk analog trommemaskine. I studiet ydes der rytmisk assistance fra bl.a. Lasse Herbst (Choir of Young Believers) og Joe Dilworth (Tidl. Stereolab) til trommespil.

PBSM startede som et sangskrivning- og indspilningsprojekt der over en periode på 1,5 år fungerede mellem Berlin og København. Bandet holder nu til i eget studie på Islands Brygge, hvor materialet finpudses og indspilles. Musikken er gennemgribende up-temporock, der trækker på inspirationskilder som for eksempel: The Sound, BRMC, David Bowie og Billy Idol.

Bandet er aktuelle med singlerne ”Edge of Town” og  ”We Are Black Thoughts” som er singleforløbere for en EP der udkommer til november.

Tidligere udgivelser tæller 2 x 7” vinylsingler og en digital EP, som er ude på selskabet Møs Møs.

Quotes:

"We Are Black Thoughts" handler om en fascination af mørket og byen, som skal opleves og indtages om natten. Resultatet er rock med referencer til den mørke ende af 80'erne i et tight, støjende pop-punk univers (Bands of Tomorrow)

"Det er lyden af de mørke, men alligevel lidt dansable 80ere med en snert af post-punk og brummende læderjakke rock ‘ roll." (GFRock)

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 18. okt 2017
Add to Calendar