FREDAG 14. APR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 125KR

ASH BORER(US)

VANUM(US)

FÒRN(US)

LYCUS(US)

 

Ash Borer er et black metal band dannet i det vestlige Amerika i 2008. I løbet af flere studie albums, EP’er, demoer og split-udgivelser samt et konstant voksende live publikum, har Ash Borer skabt en unik lyd og aura, der kun kan kaldes deres egen; bestående af elementer fra psykedelia, mørk ambient og noise, filtreret gennem deres egen tag på glubsk black-metal.

Vanum, det nye band, dannet af K. Morgan fra Ash Borer og M. Rekevics fra Fell Voices / Vorde / Vilkacis har afsluttet arbejdet på deres debutalbum "Realm Of Sacrifice". Med deres debut LP, mener Morgan og Rekevics at have skabt noget af det bedste materiale de hver i sær nogensinde har produceret med deres respektive musikalske bagland. "Realm Of Sacrifice", består af fire kraftfulde, langvarige, onde og rasende tracks, men er stadig melankolsk og rå black metal!

FÓRN (us) - Gilead Media / Vendetta Records http://forn.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/Forndoom/
Fórn blev dannet i vinteren 2012. Fórn trækker inspiration fra sine forgængere; Grief, Burning Witch and Asunder, men alligevel med en fastholdenhed i den naturlige progression.
Skrevet i løbet af et særlig dyster New England vinter, udgav Forn deres debut LP i 2014. "The Departure of Consciousness" er en 33 minutter sonisk rejse i funual doom


Lycus er et funeral doom metal band dannet i 2008 i nærheden af Sacramento, CA, USA. I 2009 blev det til adskillige live-optrædener, selv-udgivelse af en to demoer, og et væld af line-up ændringer. Lycus blev herefter opløst i slutningen af 2009. I 2011 flyttede guitarist / vokalist Jackson Heath og trommeslager / sanger Trevor DeSchryver til San Francisco Bay Area og optog Demo MMXI. Deres demo vandt straks opmærksomhed hos Graceless Recordings (drevet af Mike Meacham fra Loss) og blev udgivet med som begrænset oplag på 200 kassetter. Lycus er senere i 2015 klar til at frigive Chasms”, den længe ventede opfølgning på Tempest. ”Chasms” er et intenst kraftfuld og følelsesladet mesterværk indenfor furnual doom metal.

 

De 4 bands vi spille i følgende rækkefølgende:

Fórn
Vanum
Lycus
Ash Borer

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 14. apr 2017
Add to Calendar