LØRDAG 09. OKT 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 195KR

ATHLETIC PROGRESSION

Med deres fænomenale mix af melodiske basgange, stemningsfulde synthflader, hektiske trommer og halsbrækkende skift i taktarter er Athletic Progression klar til at erobre verden. Inden da lægger de dog lige vejen forbi Loppen til et brag af en fest lørdag d. 9. oktober!

Der sker utroligt mange spændende ting på den danske jazzscene, hvor især de unge talenter er med til at redefinere genren. Athletic Progression er et af de acts, der er gået forrest med deres opfindsomme instrumentaljazz med tydelige nik til især 00'ernes neo-soul og hip hop, og med udgivelsen af deres seneste album, Cloud High In Dreams, But Heavy In the Air, er udlandet i dén grad også begyndt at få øjnene op for den aarhusianske trio.

"Athletic Progression are the new apostles of hybridized hip-hop" 
- Clash Magazine

Den anerkendte DJ, Gilles Peterson, og Jamie Collum har ligeledes sikret dem airplay på britiske BBC, hvor deres lyd sammenlignes med genredefinerende acts som Lotus Flower, BADBADNOTGOOD og Yussef Kamaal, hvis producer, Eric Lau, også står bag mixet den seneste Athletic Progression-plade. Herhjemme har anmelderne også kun haft rosende ord om den unge trio. Soundvenue kvitterede bl.a. med fem stjerner for det seneste udspil med ordene: "fremragende fra start til slut".

Og selvom den danske trio har ramt en storform i albumformatet, er det bare et band, der skal opleves live. Det vidner især deres optræden til P8 Jazz Alive i 2018 om, og spørger du enhver, der har oplevet Athletic Progression på en scene, vil du få samme anbefaling. Så kom med og oplev trioen live i Loppens intime rammer lørdag d. 9. oktober, inden de rammer de store scener verden rundt!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 09. okt 2021
Add to Calendar