LØRDAG 13. APR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

AUXILIARY PRESENTS:

SUBSTANCE (DJ PETE)(DE)

CTRLS

RDG

N.E. GIRL

Lørdag d. 13 april åbner Loppen dørene op til den første udgave af det nye elektroniske klubkoncept, Auxiliary. Gennem disse klubaftener får du muligheden for at gå på opdagelse i forskellige elektroniske genrer, hvor der mixes og matches af det bedste fra techno, drum & bass, dubstep, house, ambient og alt derimellem.

Til første udgave kommer Berghains resident DJ og producer Substance (DJ Pete) til landet, der får selskab af danske CTRLS. Derudover vil Auxiliarys resident DJ’s RDG og N.E. Girl vende plader til en aften i techno, jungle og dubsteppens navn.
 

SUBSTANCE (AKA DJ PETE) startede sin karriere som DJ helt tilbage i de banebrydende dage for elektronisk musik i 80’ernes Berlin. Substance råder over et stærkt bagkatalog og en imponerende række remixes for anerkendte technokunstnere som Juan Atkins, Regis, Kessell, Orphx, Robert Hood, Rhythm & Sound, Monolake og mange flere.

Substance er kendt for at blande techno, dupstep og reggae i sine live-sets, hvor han trækker på mange års erfaring og leverer technooplevelser i international særklasse hver gang.
 

CTRLS er pseudonymet for danske Troels Knudsen, der siden 2012 har leveret yderst individuel og imponerende udgivelser til techno-verdenen.

Oven på en lang række udgivelser og remixes er hans hurtige og futuristiske lyd efterhånden meget  anerkendt både herhjemme og i udlandet, hvilket har resultatet i en stor efterspørgsel på dj- og live-sets på bemærkelsesværdige steder over hele kloden. Hans opfindsomme valg og fortællinger har skabt et niveau af respekt, der vil holde Ctrls-projektet relevant i mange år fremover.

RDG har siden han rykkede til København som teenager været tungt involveret med den elektroniske musikscene. Med et sikkert greb om undergrundskulturen driver han nu to pladeselskaber med over 40 udgivelser på samvittigheden.

Som producer og DJ har han udgivet og været featured på en håndfuld vinyludgivelser, turneret i Nordamerika og Europa og har haft sin musik på store offentlige og piratradioer i Storbritannien, USA og Danmark.

I 2017 flyttede Esther Kay (N.E. Girl) fra London til København, og har i den grad sørget for at bringe den britiske attitude med sig. Du kan forvente både jungle, dupstep og alt hvad der ellers kan kastes under paraplyen af UK bass-music, når N.E. Girl vender plader sprængtfyldt med energi og liv.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 13. apr 2019
Add to Calendar