LØRDAG 04. MAR 2017 - KL 22.30
ENTRÉ: 80KR

BALKAN VS SWING

EUGENE THE CAT (AU)

WARM UP - MR. NICOLAJ // JPFT SOUNDSYSTEM

KIWISTAR(FR)

RED OAK(FR)

Nyt år - ny fest! Vi går all in og hiver band fra Østrig og DJs fra Frankrig hele vejen til Christiania for at feste med os!
Så denne gang bliver ingen undtagelse; Vi disker op for et hidsigt musikprogram spædet med gratis Thy Pilsner, en helvedes masse Sljivovic og febrilsk dans!

Warm-up:
♫ MR. NICOLAJ // JPFT SOUNDSYSTEM
Balkan vs Swings egen resident varmer dansegulvet op til aftenens store navne med en god omgang hyggeswing og trompet med beats på!

https://www.soundcloud.com/jpft

Live: ♫ EUGENE THE CAT (AT)
All right, er i klar? Eugene the Cat spiller en blanding af elektronisk musik med live guitar og saxofon. Deres unikke lyd kan og vil ikke kategoriseres, så det lader vi jer om! Din nysgerrighed når det punkt, hvor du finder dig selv zappe febrilsk gennem snesevis af irriterende YouTube-videoer for at opdage denne unikke stil. Det nærmeste du kommer er ved at skrive ordene 'Glitch Hop' - selvom dette vil være at gå et skridt for langt.

Som Parov Stelars opvarmningsband på tour sidste år, fik Eugene the Cat stemplet sig ind i Live Electro Swing verden som et band der vitterlig forstår og formår at få ethvert publikum op i højeste gear!

De har spillet alle de store festivaler og spillesteder rundt omkring i Europa og nu er turen kommet til Christiania!

https://www.eugenethecat.com/ https://www.facebook.com/eugenethecatmusic https://www.soundcloud.com/eugenethecat https://www.youtube.com/channel/UCQYiMWw6DwgYLqquJ_3wiUw

B2B Party time
♫ KIWISTAR (FR)
Kiwistar er en fransk-indisk DJ med base i Lyon.
Han er velkendt i electro swing miljøet hele verden rundt og han har spillet med alle de store kunstnere af genren i Europa, Amerika og Afrika og han vandt World Best Electro Swing DJ Awards i 2011.
Han har ry for at bringe Electro Swing og Jazzy Funk til et andet niveau med masser af bas og nedsmelte det til eufori og dansefest!
For at det ikke skal være løgn, så er der også ny plade på vej fra Kiwistar som bliver udgivet på SpoonS Records

https://soundcloud.com/kiwistar

♫ RED OAK (FR)
Red Oak er en parisisk DJ som også har slået sig ned i Lyon.
Hans musikalske eklektisme er nøglen til hans lyd; Swing, Funk og World musik med masser af bas!
Han har delt pult med kunstnere som Flechette, Missill, K.D.S., Nikola Vujicic, ScarFinger og mange andre over hele Europa i lande som Malta, Italien, Slovakiet, Belgien, Serbien, Makedonien og mange flere.
Han er også producer, senest med det officielle remix af electro swing tracket "Swing as Fuck" af Kiwistar & Josh et le chat og der er mere i vente af samme skuffe!

https://soundcloud.com/redoakdj

✿ GRATIS THY PILSNER TIL DE FØRSTE 150 GÆSTER ✿
Thisted Bryggeri stiller 5 kasser Thy Pilsner i døren til de hurtige, så der er kun dårlige grunde til at komme sent!

✿ ENDNU MERE BAR ✿
Hvis ikke vores smuglere bliver taget ved nogle af grænserne op igennem Europa, så står den på lumske sljivovic drinks og masser af shots i et skjult hjørne af Loppen i løbet af aftenen! Husk kontanter, de tager kun imod guld- og sølvmønter

Entré: 80 kr (INGEN FORSALG)

VI SES PÅ LOPPEN ●●● LØRDAG D. 04.03.2017

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 04. mar 2017
Add to Calendar