FREDAG 24. JAN 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR / PARTOUT: 110KR

LOPPEN X BANDS OF TOMORROW

UNCOVERS // DAG 1

BLÆST

OWMI

BLITZKRIG

Oplev morgendagens stjerner, når Loppen lægger scene til Bands of Tomorrow Uncovers, der over to dage vil præsentere seks acts med en aldeles lys fremtid i det danske musiklandskab.

Vækstlaget i Danmark spirer som aldrig før, og Bands of Tomorrow har derfor håndplukket nogle af de mest lovende acts, som er godt i gang med at slå rødder på den danske musikscene. Fredag og lørdag den 24.-25. januar vil seks talentfulde acts bringe varme toner til Loppen i den kolde vintertid, når de går på scenen til Bands of Tomorrows Uncovers.

BLÆST
Blæst er et spritnyt og lovende navn i det danske vækstlag. Bandet har endnu kun udgivet to numre med titlerne "Du Gør Det Bedre" og "Dine Hænder", men allerede nu eksisterer der ikke nogen tvivl om, at de er værd at holde et vågent øje med. Deres dansksprogede hverdagspoesi er ikke til at stå for og med sangenes dansable og positive lyd, kan man godt forvente, at det bliver en fest uden lige, når Blæst går på scenen fredag den 24. januar.

OWMI
Den københavnske duo OWMI har listet sig frem på den danske musikscene i 2019 med jordnære og alternative R&B numre som "Early Nothing" og "Where You Wanna Be" - der i oktober blev samlet på debutalbummet Tourner. De ambitiøse musikere Jakob Miang og Bashir Billow, som står bag projektet, har rødder, der rækker helt fra Østafrika til Brasilien og Norden - og denne alsidighed er noget, gruppen også dyrker i deres lydbilleder. Med alt fra dansable og ørehængende numre som "Slipping" til mere nysgerrige lydcollager på "Beats and Lies" søger duoen at udforske og fusionere akustiske og elektroniske elementer gennem komplekse percussive beats, melodiske guitarfigurer og lækre vokalharmonier. Glæd dig til at opleve OWMIs eksperimenterende R&B, når de indtager Loppen fredag den 24. januar.

BLITZKRIG
Der er ikke mere end ét år siden, at de charmerende gutter fra Thy slap deres første single "Blodrød Måne", som præsenterede os for trioens længselsfulde, dansksprogede toner. Peter Hylle, Matthias Smidt og Simon Møller Eliasson, der nu har base i Københavns Nordvestkvarter, forener drømmende guitaroverflader, dybe vokalmelodier og ærlig, rå lyrik i et storslået atmosfærisk lydbillede. Siden debuten har gruppen udfoldet deres univers med singlerne "Lyster", "Vilde Hjerter" og "Varm Kind (vi kommer aldrig ud)", der på hver sin måde udtrykker generationens overgang fra det frie ungdomsliv til et voksenliv med bekymringer om verdens udvikling. Blitzkrig har meget på hjerte, og du kan opleve deres kompromisløse rock-hymner med masser af guitarsoloer, når de går på scenen fredag den 24. januar til Bands of Tomorrow Uncovers.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 24. jan 2020
Add to Calendar