LØRDAG 25. JAN 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR / PARTOUT: 110KR

LOPPEN X BANDS OF TOMORROW

UNCOVERS // DAG 2

KLAPTRAE

ORLA ENGSTRØM

MAGS

Oplev morgendagens stjerner, når Loppen lægger scene til Bands of Tomorrow Uncovers, der over to dage vil præsentere seks acts med en aldeles lys fremtid i det danske musiklandskab.

Vækstlaget i Danmark spirer som aldrig før, og Bands of Tomorrow har derfor håndplukket nogle af de mest lovende acts, som er godt i gang med at slå rødder på den danske musikscene. Fredag og lørdag den 24.-25. januar vil seks talentfulde acts bringe varme toner til Loppen i den kolde vintertid, når de går på scenen til Bands of Tomorrows Uncovers.

ORLA ENGSTRØM
Den selverklærede scanditrap-artist laver hiphop på et højt, internationalt niveau og med sine energiske og catchy tracks er Orla Engstrøm et frisk pust på den danske musikscene. Han spillede på SPOT Festival 2019, hvilket Bands of Tomorrow omtalte med følgende ord: »Alt i alt så Engstrøm ud til at være som født til at stå på scenen og havde rigeligt af den attitude og selvsikkerhed, der skal til for at skabe en fed optræden med trap-genren, som han – trods sine få år i branchen – allerede mestrer særdeles godt.« Siden da har artisten blandt andet udgivet ørehængeren "i need a mili", som han nu er klar til at optræde med, når han indtager Loppen på Christiania lørdag den 25. januar.

KLAPTRAE
I maj måned kom Laurits Steinberg aka Klaptrae ud af den blå luft, og blæste os bagover med debutsinglen "Beach Life" - der bare skulle vise sig at være starten på det folkede elektropop-univers, kunstnerens bevæger sig i. På debut-EP A Year of Abstraction, som udkom i slutningen af november, udfolder musikeren sin smukke falcetvokal blandt knitrende samples, akustisk guitar og følelsesladet, eftertænksom poesi - og med associationer til de helt store indie-sværvægtere som Bon Iver, James Blake og Tame Impala kan du godt glæde dig til en særlig musikoplevelse, når Klaptrae træder på scenen lørdag den 25. januar på Loppen. 

MAGS
Siden udgivelsen af sin debutsingle “you’re in his bed, i’m in his head” i begyndelsen af 2019 har stjerneskuddet mags haft fuld fart fremad. Hun har udgivet den personlige EP 'conversations i’ve had with myself' efterfulgt af det festlige track “unpredictable” - og så har hun blandt andet spillet på SPOT Festival og GrimFest. 2020 tyder også på at blive et vildt år for mags, hvor hun indtil videre kan skrive Northside Festival på sin to do liste. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere mags, som det sidste af navnene til Bands of Tomorrow Uncovers lørdag den 25. januar. At høre mags live er en oplevelse, man ikke vil misse.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 25. jan 2020
Add to Calendar