FREDAG 22. SEP 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

BARSELONA

GIRLS' NIGHT OUT

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst fik en fornem plads på årets Roskilde-plakat. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik.

På den nyeste single ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).

Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brændvarm "barca-pop", der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.

 

Support Girls' Night Out

Bag navnet Girls' Night Out står halv-danske og halv-japanske Terkel Atsushi Røjle (fra bl.a. Virgin Suicide). I sommeren 2016, udgav Atsushi selv nummeret Let's Get Serious, der var med på den sidste Sound of Copenhagen-compilation. I samme periode, lå GNO nr. 1 på Det Elektriske Barometer med sangen Silent Season. Atsushi er nu klar til at dele videre af sit vilde og farverige musikalske univers.

Foruden Atsushi selv, består live-bandet af Oliver Nehammer, Uffe Dalskov (ANYA, IAMJJ) og Malthe Rostrup (CTM).

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 22. sep 2017
Add to Calendar