FREDAG 23. AUG 2019 - KL 21.00
GRATIS

BASKER HVAL

RELEASEKONCERT

Basker Hval er et nyt dansk soloprojekt fra den danske trommeslager Mikkel Aksglæde, der tidligere har medvirket i folkekære Aksglæde og indie-rockgruppen The Oceans. Under aliasset Basker Hval skaber han pompøse synthwave-produktioner, der kan opleves live med band for første gang på Loppen d. 23. august.

Basker Hval har sit ophav i en lille to-værelses lejlighed i den københavnske Sydhavn, hvor et par venners filosofiske snakke om livet affødte en trang til at skabe et kreativt frirum. Gennem pulserende synthwave forsøger Basker Hval at formidle de mange sene nattetimers abstrakte snakke om livet, universet og alt derimellem.

Igennem fem år har komponisten bag Basker Hval, Mikkel Aksglæde, arbejdet på at finde frem til netop det soniske materiale, der kunne klangliggøre følelser, som ærefrygten for universets uendelighed og eksistensens absurditet. Med inspiration fra film- og spilindustriens storladne historiefortællinger, har Basker Hval skabt en pompøs helhedsoplevelse af video og lyd, der ræsonnerer med de tanker, der ligger til grund for projektet.

Den 23. august 2019 udkommer den selvbetitlede debut-EP fra Basker Hval. Det fejres med en releasekoncert på Loppen på Christiania.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 23. aug 2019
Add to Calendar