ONSDAG 10. FEB 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

BLACK COUNTRY,

NEW ROAD(UK)

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer:

BLACK COUNTRY, NEW ROAD (UK)

Anført af den magnetiske frontmand Isaac Wood er britiske Black Country, New Road godt i gang med at cementere deres position som et af de nye post-punkbands, man for alvor bør holde øje med. Bandet skulle have spillet på årets Roskilde Festival, men i stedet kan du opleve deres skæve, sælsomme og kaotiske udtryk, når de giver deres første danske koncert på Loppen d. 10. februar næste år.

Er man i tvivl om rockens ve og vel, bør man - som så ofte før - dykke ned i undergrunden på den britiske rockscene. I slipstrømmen på bands som black midi og Squid finder man Black Country, New Road, der på trods af et sparsomt bagkatalog erobrer mere og mere territorium indenfor indie-kredse over hele kloden. 

Den unge septet er ligesom de førnævnte bands centreret omkring pladeselskabet Speedy Wunderground, og leverer et intenst lydbillede, der parrer i energien fra post-punken med jazzede udskejelser, slam-poetry og film noir-inspirerede guitarmotiver. Med singlerne "Athen's France" - der i øvrigt gik udsolgt af fysiske eksemplarer på kun få dage - og "Sunglasses" kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved bandets ambitionsniveau. 

Lige nu arbejder Black Country, New Road på deres fuldlængdedebut, som meget gerne skulle komme inden deres Europaturné i foråret 2021, der tager de unge briter forbi Loppen d. 10. februar til en intens og energisk smagsprøve på den sprudlende britiske undergrundsrock.

Teksten er udarbejdet i samarbejde med Roskilde Festival. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 10. feb 2021
Add to Calendar