FREDAG 19. SEP 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 40KR

BLACK LIGHT WHITE LIGHT - RELEASEKONCERT

BABY JESUS (SE)

BLACK LIGHT WHITE LIGHT

Danske Black Light White Light spiller melodisk, psykedelisk indie rock badet i beskidt tremolo, overdrive og rumklang. De kreative udfoldelser i bandet skal skubbe til de personlige såvel som de musikalske grænser hos hver enkelt musiker for at skabe mindeværdige øjeblikke, der suger lytteren ind i et univers af eksplosive cocktails af drømmende lydlandskaber, fængende popmelodier og instrumentale hooklines, der smager genkendeligt af både af 1960'erne amerikanske westcoast psych-rock som 1990'ernes engelske Madchester og shoegaze scene.

Bandet fejrer udgivelsen af sit andet album, der udkommer på Target Records, med at spille et par releasekoncerter, som er de første på dansk jord i mere end et år. Det bliver fest, nye sange og overraskende indslag. Og så er albummet eksklusivt til salg, før det landet i butikkerne!


BABAY JESUS (SE)

Fra Sverige kommer Baby Jesus. Et band der er startet efter en tur til Indien, hvilket fornemmes i de musikalske referencer. Visionen er rå 60'er-garagerock blandet med instrumentale og gutturale lyde med inspiration fra The 13th Floor Elevators, Velvet Underground og Back Fron the Grave.

Baby Jesus er udgovet på det danske psych-label, Levitation Records.    

Live performances has included stage riots, fire and tripped out minds. Baby Jesus is raw, direct and completely freaked out!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 19. sep 2014
Add to Calendar