LØRDAG 01. JUN 2019 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 125KR

BLACK LIPS(US)

Black Lips har brugt det meste af 2018 på at turnere USA rundt med deres første album i over tre år, Satan’s graffiti or Gods art?. Pladen er produceret af Sean Lennon i hans studie i New York, og viser bandets største musikalske udvikling til dato. Én ting er sikkert, og det er, at bandet stadig mestrer den fuzzy og beskidte rock’n’roll, som vi elsker dem for, og den 1. juni lover vi smæk for skillingen, når Black Lips besøger Loppen. 

Black Lips har været mange ting gennem deres snart 20-årige karriere: garagerockere, popballademagere, country crooners, lo-fi dirtbags og punkrotter. Deres bagkatalog viser dramatiske skift i genrer såvel som fokus, men man har aldrig været i tvivl om deres engagement.

Bandet, som mesterligt blander psykelisk garage rock med bidder af hård country og punk, er på Satan’s graffiti or Gods art? vendt tilbage som en kvintet. Medlemmerne Cole Alexander og Jared Swilley har fundet sammen med tidligere guitarist Jack Hines (som spillede i gruppen fra 2002-2004) og to nyere tilføjelser i form af Oakley Munson på trommer og Zumi Rosow på saxofon. Albummet indeholder også bidrag fra Saul Adamczewski fra Fat White Family og korsang af selveste Yoko Ono.

I en tid med skiftende trends og buzz bands, viser Black Lips på Satan’s graffiti or Gods art? at de ikke tøver med at stikke ud fra mængden og leverer et af de mest præcist udførte og ekspansive album i bandets historie. Vi glæder os til at præsentere bandet på Loppens scene, når de besøger os d. 1. juni.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 01. jun 2019
Add to Calendar