SØNDAG 26. FEB 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

THE BLANK TAPES (us)

The Orange Grove

 

 

The Blank Tapes er multi-instrumentalisten, Matt Adams hoved-projekt. Matt Adams har produceret dusinvis af 1960 inspirerede folk-rock-surft-psych-soul-pop plader på indielables som Volcom, Burger Records, Antenna farm, Royal Oakie, White Noise mfl. 

 

The Blank Tapas nye album ”Ojes Rojos” fra 2016 er ude i hele verden og bandet har tourneret flittigt i både USA, Brazilien, Europa og Japan. Matt Adams er udover at være bandets frontfigur også kunstneren bag alle bandet covers og plakater.

 

The Orange Grove

Det her er westcoast-rock fra et dansk perspektiv. Den slags rock, der blander folk, americana og psychedelia. The Orange Grove giver plads til både melodisk sårbarhed og brølende jameksplosioner, når de skaber en 70er-fornemmelse med et nutidigt præg i lyrik placeret i et alsidigt musikalsk univers med et varierende, men steady groove.

The Orange Grove er et live-band med et behov for at være tilstede i nuet – sammen med publikum. Inspireret af kunstnere som The Grateful Dead, Ryan Adams og Jonathan Wilson, trækker bandet en linje fra fortiden til nutiden; fra den gamle generation til den nye, og videre ud i fremtiden.

Det er solskinsrock med en tilpas mængde alvorlighed og en respekt for instrumenterne, der ikke har set skyggen af en computer. 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 26. feb 2017
Add to Calendar