FREDAG 21. MAJ 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

BLOOD CHILD X LINN

'SHOWER ME IN HAPPY METAL' TOUR

I forår- og sommer 2021 drager Blood Child og LINN på fælles Shower Me in Happy Metal-tour. Touren tager de to bands forbi Loppen fredag d. 21. maj, der byder på en musikalsk og unik crossover koncertoplevelse i et dynamisk og visuelt eksperiment.

Blood Child er guitar-rock med et tydeligt twist af punk og fløjlsblødt, dybsort mørke. Bandet afsøger og udfordrer grænserne gennem deres brutale intense in-your-face punk/rock — og balancerer uafbrudt på grænsen mellem det dystopiske og det ekstatiske!

Oven på flere demonstrationer på deres rå live-udtryk og udgivelsen af deres debut-EP, Shower Me fra september 2019, havde Blood Child sikret sig et gig på Roskilde Festival 2020. Det kom der desværre en pandemi i vejen for, men derfor er der også endnu mere grund til at opleve bandet, når de frigiver deres indebrændte energi på Loppen sammen med LINN.

LINN trækker på inspiration fra krautrock, future-hip hop, nu-jazz og elektronisk lo-fi i legesyge pop arrangementer, der akkompagneres af atypiske lydeffekter, samples og legetøjsinstrumenter. I slutningen af det forgangne år markerede LINN sig som et af de mest nyskabende nye navne på den danske musikscene med udgivelsen af debut-EP’en, Happy Metal

”There's an alien quality to her work, a kind of beautiful unfamiliarity” 
- CLASH Magazine

Titelnummeret "Happy Metal" røg i rotation på P6 Beat, og foruden CLASH Magazine blev EP'en også fremhævet af musikmedier som Consequence of Sound og Nothing But Hope and Passion, mens GAFFA kastede fire stjerner efter udgivelsen. Shower Me in Happy Metal-touren bliver første chance for at opleve LINN oven på debuten. 

Koncertrækken vil tage udgangspunkt i de to EP-udgivelser, men vil også indeholde helt nye og endnu uudgivne kompositioner, der bliver præsenteret i nye dimensioner i den særlige konstellation, og med et ekstra lag af visuelle elementer live, som leveres af en visuel kunstner.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 21. maj 2021
Add to Calendar