MANDAG 06. NOV 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

BLOOD INCANTATION(US)

ANATOMIA(JP)

SPECTRAL VOICE(US)

Blood Incantation (US)

Blood Incantation er et amerikansk døds-metalband fra Denver, Colorado. Bandet består af vokalist og guitarist Paul Riedl, guitarist Morris Kolontyrsky, trommeslager Isaac Faulk og bassist Jeff Barret. Deres debutalbum ”Starspawn” udkom i 2016 via Dark Descent Records og fik store roser med på vejen af musikkritikere fra bl.a. Decibel og Stereogum.

Bandets lyd kan beskrives som en psykedelisk fortolkning af klassisk dødsmetal. Stereogum’s Aaron Lariviere skrev følgende i sin anmeldelse: "Screaming leads cut a swath through the churn of atonal rhythm guitars, blending the bright melodicism of late-period Death with the alien tones of Morbid Angel circa Domination." Bandets tekster er mørke og fulde af død og rædsler.

 

Anatomia (JA)

Anatomia blev dannet i 2002 af Takashi (trommer og vokal), Yoshi (guitar) og Jun (bas) ved at de ændrede navnet på deres gamle band ”Transgressor”. Stærkt influeret af bands som Autopsy, Impetigo, Incantation og Grave, startede de i Anatomia med at spille beskidt og råddent slow-dødsmetal efter opløsningen af det gamle band.

Det japanske dødsmetalband har spillet udenfor Japans grænser adskillige gange før, med deres internationale live-debut på Kill-Town Death Fest i 2011, efterfulgt af Rites og Darkness Fest i 2012, en kortere Europa-tour i 2013 og siden både festivaler i Indien, Singapore samt flere gange i Taiwan.

 

Spectral Voice (US)

Bandet Spectral Voice udspringer fra Denver, Colorado og blev dannet i 2012. Spectral Voice spiller slow death doom med fokus på en gloomy funeral-atmosfære og den altomsluttende dødsmetal-vibe. Deres tidlige demoer blev godt modtaget af publikum og rygterne om deres morbide aura spredte sig hurtigt i undergrunden. Denne tour er den første Europa-tour for Spectral Voice nogensinde, og med deres debut-album fra 2017 under armen kan vi godt forvente et band  som er mere end klar til at vise os alt hvad de har i sig af sort mørk og intens doom.

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 06. nov 2017
Add to Calendar