FREDAG 08. FEB 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 250KR

BOB MARLEY 74TH

BIRTHDAY CELEBRATION - GOT TO HAVE KAYA 2019

FEAT: MACKA B (UK)

& MUCH MORE

I mere end to årtier har Sky Juice Promotions leveret levende reggae til Danmark, hvor den årlige Bob Marley fødselsdagsfejring er en fast instans med garanti for tilstrækkelige mængder varme og vuggende grooves.

Bob Marley blev født den 6. februar 1945 og hvert år i februar fejrer reggae fans over hele verden reggaekongens fødselsdag som en påmindelse om hans arbejde for fred, kærlighed og frihed. Sange som "Jamming", "Waiting In Vain", "War" og "One Love/People Get Ready" har budskabet om kærlighed, fred og social retfærdighed, som har rørt, opløftet og givet stemme til den daglige kamp for så mange mennesker uanset race, religion, status eller køn rundt om i verden - selv den dag i dag.

Legendens 74. fødselsdag vil blive fejret med et brag af en fest på Loppen, hvor Sky Juice Promotions vil præsentere headlineren Macka B & The Roots Ragga Band fra UK samt en masse andre musikere og happenings. Der vil desuden være fokus på tilføjelsen af reggae-musik til UNESCOs Verdensarvliste indenfor kultur og 40 års jubilæet for Bob Marleys Kaya album, der indeholder sange som "Sun Is Shining" og "Is This Love". 

Aftenens program:

- Tribute to Marley by Reggae for Kids
- Workshop om Bob Marley’s livsværker
- Master Class om UNESCO's tilføjelse af reggae-music til Verdensarvlisten + Rastafarikultur og reggae musik på verdensplan såvel som i Danmark
- Nyah Bingi (trommekoncert)
- Sky Juice Sound (Shorty & DC - "Spinning Marley on the Box")
- Special Guest Artists – TBA
- Bob Marleys værker vist som video og special light show
- Hafizi Crew Backing Band
- Tribute to King Haile Selassie I by Blakk Goldd
- Macka B & The Royal Roots (Live fra UK)

Denne fest vil ikke kun genopleve de dage, da Bob Marley levede. Det bliver en koncertaften spækket med begejstret spænding, positive vibes og masser af reagge-musik og kultur, så du kan "Lively Up Yourself". Gå ikke glip af denne chance for at hylde reggaekongens musik - 100% tilfredshed godhed garanteret!

One Love Rastafari

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 08. feb 2019
Add to Calendar