ONSDAG 16. OKT 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 150KR

BONGRIPPER(US)

Gør dig klar til at blive ramt af en væg af rullende doom-riffs, når det bongflænsende Chicago-band Bongripper rammer Loppen med deres satanisk inspirerede version af doommetal d. 16. oktober.

Bongripper spiller en tung og organrystende gang instrumental doommetal, tilsat elementer af hardcore og blackmetal. Bandet blev dannet i Chicago i 2006 og har siden udgivet 7 studiealbums, som alle er uafhængigt producerede i bedste DIY-mentalitet. Som bandnavnet antyder, så er bandet ikke humorforladt, og temaerne bevæger sig mellem hookah-inspireret satire, satanisme og noget med at slå hippier ihjel. Og med sangtitler som "Satan Worshipper", "Hate Ashbury" og "Reefer Sutherland" er stilen lagt.

Bongripper betegner selv deres musik, som »satan worshipping doom«, og er tidligere blevet sammenlignet med bands som Electric Wizard, Conan og ikke mindst Sleep. Og netop Sleep er da også en af hovedinspirationskilderne, idet bandets navn er et synonym for Sleeps episke 63 minutter lange nummer Dopesmoker. Derudover var Dopesmoker også "målet" for Bongrippers debutalbum fra 2006 The Great Barrier Reefer, som er én lang rungende sekvens på imponerende 79 minutter, der blev skabt med henblik på at lave et nummer, der var længere end netop Dopesmoker.

Bongripper har spillet koncerter over det meste af verden, og er kendt for deres kompromisløse tunge instrumentale version af doommetal, og ikke mindst et MEGET højt lydniveau. Vi ser frem til en tung og støjende aften i selskab med Bongripper til oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 16. okt 2019
Add to Calendar