SØNDAG 02. APR 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 40KR

CHRISTIANIA DUB CLUB GRAND OPENING

GENERAL KNAS, BUBBLES HI-FI, NEBURU SOUND, UNITY HI-FI, DUB BUSTERS, ROOTSMAN HI-FI, KALI-MA SOUND OG DENALI SOUND

Christiania Dub Club Grand Opening


Christiania Dub Club slår Loppens døre op til et brag af en fest, med nogle af de skarpeste DJ’s Aarhus og København har at byde på. Fra København præsenterer vi Bubbles Hi-Fi, Neburu Sound, Unity Hi-Fi, Dub Busters, Rootsman Hi-Fi, samt Christianias Svenske Reggae ambassadør, General Knas. Fra Aarhus præsenterer vi Kali-Ma og Denali Sound System. Christiania Dub Family’s helt eget DJ crew står også klar, bestående af DJ Zulu, Jah Moby, Heavy B, Pos10 og Don Sean. 

 

Christiania Dub Family er en nyfødt sammenslutning af arrangører, musikere og DJs med dybe rødder I den Københavnske reggaekultur. København har længe budt på et fantastisk varieret og talentfuldt udvalg af reggae musik. Med Christiania Dub Family vil vi samle denne palet af talent under en fælles fane for at forstærke denne støt voksende scene og tappe ind i den åre af international talent der strømmer igennem Europa stærkere end nogensinde før. Vi er dedikeret til bevarelsen af original lyd, og det er vores ønske at forbedre kendskabet til den mangfoldighedsomfavnende kultur som er så nært knyttet musikken. Derfor er vi stolte af at introducere Københavns nye søndagsfest for roots, rockers, reggae og dub kultur: Christiania Dub Club.

 

Christiania Dub Club bygger på det britiske klubkoncept ‘Dub Club’. Konceptet opstod som samlingspunkt for sammensmeltningen af den Jamaicanske og Britiske musikkultur i 70’erne, et resultat af den Jamaicanske massemigration til England og specielt Stor-London i midten af det 20. Århundrede. Dub er grundsøjlen i Reggae kulturen, med bas og rytme i fokus, men indgår i et bredt spektrum af andre Reggae genrer. Derfor spiller man på Dub klubberne ska, rocksteady, ragga, roots reggae og dub, samlet under betegnelsen ‘roots & culture’. 

 

Vi repræsenterer den socialt og spirituelt bevidste del af reggaekulturen. Vi er ikke til glamour, guld og diamanter, penge og pistoler, men ild i dansegulvet, social retfærdighed, mangfoldighed, tolerance og positive vibrationer. Christiania, og i særdeleshed Musik Loppen repræsenterer lige netop også disse værdier, og derfor danner Loppen også en ideel grobund for at reggae kulturen kan slå endnu dybere rødder i den Københavnske undergrund! 

I et røgslør i alle regnbuens farver vil vi sørge for at du vil få en uforglemmelig søndag aften i selskab med Christiania Dub Club

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 02. apr 2017
Add to Calendar