SØNDAG 21. MAJ 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 40KR

CHRISTIANIA DUB CLUB - IT'S OVER 9000!

IT'S OVER 9000!
Nordens Paris har længe været en bastion for basmusik i Danmark. Derfor holder Christiania Dub Club ornli maje fest d. 21. maj når vi inviterer hele Aalborgs roots reggae-rakkerpak til til Musik Loppen. Herhjemme fik den digitale reggaelyd for alvor sit afsæt ved Limfjordens kyster. Det kom fra en rå undergrundskultur med trang til afreaktion og en bette snaps.

Aalborg er en gammel rudeboytown, med fristeder hele vejen fra Fjordbyen til Grønlandshavnen, og med kæmpe betonklodser som Nordkraft og Eternitten, er det i sin oprindelse en lille rå industriby. Aalborg har altid været glad for sine røgfyldte lokaler, samt en overflod af Limfjords Porter og Rød Aalborg, så aalborgensernes hardcore bodega-stil har i den grad sat sit præg på lyden af byen og den tunge bas. Christiania Dub Club elsker den digitale lyd, og der er ingen, der leverer varen vildere end Dobbelt-A's baskonger LHT Sound og RaggaTech Sound System. Vi har oven i købet inviteret fristadens lokale reggaepioneerer Christiania Reggae-Radio med for at sparke liv i ballet.

Maté Maté har sørget for velkomstdrinks til de første 40, og til dem der ik' er hurtigt nok ude af starthullern er der møgbillige Maté Maté drinks resten af aftenen.

Big up til Rasmus Balstrøm art for en utrolig smuk rasta lion og til Stau Laghøj for grafik! Fyah!

Kom og bli' smurt ind i noget basmusik - ork’ satme det bliver noget gevaldig skiiværk.

Husk: det koster føøøøør’ at komme ind! (40 kr)

LHT SOUND
[Skod Kong, Mikael Melody, Maddoc, Ham Der Hasse, Basbjørn]
Født på de bonede gulve af Fedtebrødet kom LHT til sin magt for snart 15 år siden! LHT er alle originale deejaysangere og de bedste selections fra Dancehallens guldalder 84-94, men også kontemporær Dancehall, Rocksteady, Roots og Dub. Masser af kærlighed, ikke kun en badman-ting.

RAGGATECH SOUND
[Jah Moby, Svenne Da Killa, Drecon, Thomas Irie Mads Major og Jonathan Livingston]
Raggatech har bragt Roots, Digi og Dub til det aalborggensiske folk siden 2009. Med Wake'N'Bake Mondays, Riddim Night og Riddim Festival i kølvandet har de ry for at pakke pladetasken med tunge tunes og ekslusive dubplates når de rammer dansen.

CHRISTIANIA REGGAE RADIO
Stadens sprødeste Reggae Radio siden 1987....

CHRISTIANIA DUB FAMILY
Familien står klar med Roots Reggae og svedige Søndagssteppas fra alle verdenshjørner. Christiania Dub Family er en nyfødt sammenslutning af arrangører, musikere og DJs med dybe rødder i den københavnske reggaekultur.

Dictionary:
Ornli maje = rigtigt meget
Smurt ind = måget = noget gratværk
Skiiværk = Alt hvad der er godt og ondt. Kan bruges om genstande ligeså vel som personer
Føøøør’ = 40 kr.
Ork’ satme = en flittigt brugt talemåde, der udtrykker ren forbløffelse over en given situation

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 21. maj 2017
Add to Calendar