ONSDAG 28. AUG 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 140KR

THE CHURCH(AU)

Australske The Church står bag et af rockhistoriens mest solide, substantielle og hookfyldte bagkataloger, hvor Starfish fra 1988 fortsat står som kronen på værket. Bandet opfører albummet i sin helhed på Loppen d. 28. august, når de drager på verdensturné for 30-års jubilæet.

Den ringende 12-strengs guitar efterfulgt af en drømmelignende lyrik, der synes at holde kosmos i hænderne. 'Under the Milky Way' er stadig den mest genkendelige og elskede sang i The Church's bemærkelsesværdig bagkatalog bestående af hele 26 albumudgivelser.

Sangen stammer fra bandets femte album, der dog - ligesom alle andre ikoniske rockalbums - er en rejse gennem følelser og stemninger. Starfish begynder med den 6 minutter lange albumåbner 'Destination', og tager dig til alle punkter på kompasset for til sidst at vende hjem.

Alle sange på albummet er individuelt set mindeværdige, men som helhed fremstår det mageløst. Touren er dog ikke blot et nostalgitrip, men samtidigt en cementering af bandets revitalisering fra 2014 med tilføjelsen af guitaristen Ian Haug.

Det bliver en udsøgt fornøjelse at høre det legendariske album samt enkelte rockperler fra The Church's imponerende repetoire, når det psychede art-rockband gæster Loppen d. 28. august.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 28. aug 2019
Add to Calendar