ONSDAG 31. JAN 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

COCAINE PISS(BE)

THE BOWDASHES

 
Belgien har en seriøs noisepunk-ting kørende for tiden, og Cocaine Piss er med helt fremme i løbet. Det fremadstormende band med den hårdtslående kvindelige vokal i front, har flået scener i stykker i hjemlandet i flere år, og er nu klar til at tage næste skridt mod international anerkendelse. Deres debutalbum ”The Dancer” er produceret i samarbejde med den anerkendte producer Steve Albini i Chicago, USA, og markerer Cocaine Piss som ny seriøs aktør på den internationale punkscene.

Vi lover simpel, hurtig, aggressiv dog effektiv noisepunk til dine øregange og en live performance der vil blæse dig bagover, når Cocaine Piss gæster Loppen d. 31. januar.

 
Support:
The Bowdashes bringer kvindelig urkraft, insisterende trommer, hæs western-guitar og en støjende autoharpe til Loppen og sørger for at sætte stemningen inden Cocaine Piss tager over. Duoen bestående af Linn Holm (guitar og vokal) og Nana Nørgaard (vokal, synth og autoharpe) udgav sidste år deres debut-EP, Marrow, og har siden lagt spillesteder ned herfra til Berlin. Byd velkommen til dansk undergrunds nye gudinder og forbered dig på at få flået hjertet ud - på den gode måde.
TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 31. jan 2018
Add to Calendar