LØRDAG 23. SEP 2017 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 90KR

COCO HAMES(US)

Der er et gammelt ordsprog om, hvordan "du har hele dit liv til at skrive din første plade." For Coco Hames, kom sangene på hendes fantastiske debut væltende ud efter et pludselig anfald af inspiration …men historierne tog mere end et årti at udleve.

"Da jeg voksede op, lyttede jeg til 60'ernes popstjerner så som Dusty Springfield, men også klassiske countrymusikere som fx. Patsy Cline, og så den slags kunstnere der bygger bro mellem begge verdener, som Bobbie Gentry. Min egen plade passer ikke ind i én kategori eller genre og det synes jeg er spændende" -fortæller Hames selv

Som frontkvinde og ukuelige kraft bag det anderkendte garage-popband ”The Ettes”, satte Hames mindeværdige spor gennem 00’ernes undergrundsscene. Sidste sommer begyndte hun arbejdet på hendes soloalbum på The Bomb Shelter i Nashville. "Det var et kæmpe spring for mig" indrømmer hun. "Efter at have været i et band i så lang tid, var jeg pludselig alene. Ingen bandmedlemmer at gemme sig bag og ingen at falde tilbage på"

Hames co-producerede pladen sammen med Andrija Tokic, der har hjulpet andre kunstnere så som Alabama Shakes, Hurray for Riff Raff, mf. med karriereafgørende plader.

Coco Hames selvbetitlede debutalbum udkommer 31. Marts og kort derefter drager hun på tour med den dybt personlige plade.

23. September kan du opleve hende på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 23. sep 2017
Add to Calendar