TORSDAG 07. JUN 2018 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 60KR

DØDENS TRIUMF

Dødens Triumf spiller dansksproget rock med elementer af punk og indhyllet i nordisk melankoli og fængende melodier i et følsomt og nærværende tekstunivers, der kredser om kærlighed, drømme, livet og døden. Lyduniverset findes et sted mellem 00'ernes københavner punk og sorgfulde tremolodrevne soundtracks til italienske westernfilm. Først og fremmest er lyden dog helt unik, dragende og ærlig og tager lytteren med på en indre og ydre rejse, hvor virkelighed og drømme flyder sammen. I grænselandet mellem liv og død, fortælles historier om hverdagens kynisme og fortabt kærlighed, der blandes med storbyens endeløse larm.

Grundstammen i bandet er forsanger og guitarist Jakob Johnsen og trommeslager Mads Richter Rasmussen. Siden numrenes undfangelse i 2011, har de to blandt andet samarbejdet i punkbandet Halshug, der har stor anerkendelse fra kritikere i Danmark og internationalt. De har turneret og spillet koncerter i det meste af Europa, USA og Rusland, i alt fra squats til store festivaler. Bandets live besætning, består af skiftende men specielt udvalgte venner og bekendte fra bands som Slægt, Orm, Marvins Revolt m.fl.

Bandnavnet er en hyldest til et af de største danske værker gennem tiden; en kollaboration mellem balletmester Flemming Flindt og orkestret Savage Rose. Et værk om menneskets storhed og fald, begær og synd – liv og død. Første single 'Venter på Døden' udkom d. 26. april og er indspillet med Simon Sonne i Full Moon Studio i København og mixet af Jens Benz med master af Peter Peter. 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. jun 2018
Add to Calendar