LØRDAG 31. OKT 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

DØR NR. 13(DK)

L.T. VALENTIN(DK)

De blev dannet i 2015, vandt KarriereKanonen i 2016, gav koncert på Roskilde Festival i 2017 og siden er det kun gået én vej for københavnske Dør Nr. 13: fremad! Bandet har på kort tid markeret sig som ét af Danmarks nye store musikhåb, og d. 31. oktober står de klar til at blæse jer omkuld med deres medrivende guitarpop på Loppen.​

Med udgangspunkt i bands som Gasolin, Kliché, Sex Pistols og Stone Roses spiller Dør. Nr. 13 medrivende guitarpop med skramlede postpunk elementer på et hudløst ærligt og vedkommende nudansk. Det er uforfalskede sange, der går lige i hjertet, hjernen og fødderne.

Siden den spæde start er bandet hurtigt gået fra at være en del af undergrunden til at opnå stor opmærksomhed bl.a. med radiohitsene E45 og Kollision. Sidstnævnte kunne også være titlen på bandets begyndelse, der på voldsom vis blev grundlagt, da forsanger Lasse Storm slog hovedet efter et voldsomt styrt på sin cykel, og måtte syes med 37 sting. I et halvt år kunne han intet, men hans venner hjalp ham med at finde tilbage til livet ved at lave musik, hvilket skabte så stærke bånd mellem dem, at de var nødt til at blive et band.

Dør Nr. 13 udgav i 2018 deres debutplade Verden i Flammer - et album, der modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der roste bandets "livsnødvendighed, energi og sangmæssige kvalitet". Til efteråret er bandet endelig klar med opfølgeren til debuten og oven i dét, kaster bandet sig også ud i en større efterårsturné, som rammer Loppen til oktober. Kom med!

Support: L. T. Valentin
På sit nye album ‘Den Borgerlige Ro’ fokuserer  L.T. Valentin på ro, refleksion og historier om transitionen fra ungdom til voksenlivet med musikalsk inspiration fra blandt andet visemusik og soul. Albummet rummer plads til eftertanke og eftertænksomhed, hvor klaveret spiller en central rolle i det musikalske udtryk. Det skaber et billede af ”pianisten på den lokale, der som den sidste på stedet, sidder og tænker over hvorfor han er den sidste? Der reflekteres over roen ved netop dét at finde sin plads her i livet, hvor mørket og destruktionen samtidig også træder ind som en tro følgesvend. Måske erkendelsen af, at man kan ikke løbe fra det, der nu må ske i livet?

Med det nye album har L.T. Valentin begået sin hidtil mest omfattende og konceptuelle udgivelse indrammet i stærke melodier, dynamiske arrangementer og et jordnær og håndspillet lydbillede. ‘Den Borgerlige Ro’ består af ni sange, er produceret af Sune Christian Thomsen og L. T. Valentin, mixet af Søren Christensen (The Blue Van) og masteret af David Elberling. Albummet udkommer d. 06. november 2020 på LP og digitale formater.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 31. okt 2020
Add to Calendar