TIRSDAG 06. NOV 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

DAN STUART (US)

TOM HEYMAN (US)

OWN ROAD

Jon Dee har desværre måtte aflyse pga helbredsmæssige problemer. Vi er så heldige at Own Road træder til istedet

Denne specielle aften byder vi på intet mindre end 3 soloshows fra 3 legendariske rockmusikere.

DAN STUART

Dan Stuart, Poor Old Dan, Marlowe Billings... uanset hvad du vil kalde ham er han tilbage! Green on Red's tidligere frontmand og hovedkomponist udsendte albummet ”The Deliverance of Marlowe Billings” i 2012 og nu kommer (trods flere andre plader ind i mellem) efterfølgeren The Unfortunate Demise of Marlowe Billings. Dan Stuart pakker i den forbindelse kufferne, sammen med vennerne Jon Dee Graham og Tom Heyman, for at tage på en mindre europatourné.

Dan er nok mest kendt for hans gamle band Green on Red. Green on Red kom ud af LA's Paisely Underground (Dream Syndicate, Bangles, Long Ryders osv.). Dan har været respekteret, frygtet og berygtet fra starten af hans karriere. Han har inspireret Altco / Americana ghettoen af ​​Wilco, Ryan Adams etc. og hans sange er spiller af et bredt spektrum af respekterede kunstnere fra punky-pop-pigerne Vivian Girls, over Richmond Fontaine, til den afdøde Jim Dickinson, for ikke at nævne Travis og Manic Street Preachers. Han har skrevet sange med Memphis soul-legender som Dan Penn og Spooner Oldham samt Loudon Wainwright III. Og nu er han altså tilbage med ny musik og danmarksbesøg

 

TOM HEYMAN

Tom Heyman gik ikke efter at skrive en pub-rock opus, men hvis du ser lidt tilbage i historien, vil du se at det var temmelig uundgåeligt. Med sit seneste solo-album ’Show Business, Baby,’ skruer den dygtige San Francisco singer/songwriter og ærværdige sidemand (Chuck Prophet, John Doe, Alejandro Escovedo, Sonny Smith, Hiss Golden Messenger) op for reverbet og lader sig skubbe ud af de mytiske støvede LA-barer og ud i det Californiske sollys.

’Show Business, Baby’ er Heymans fjerde soloalbum, og i hans egne ord er det: "a straight-up love letter/homage to my late '70s/early '80s pub rock heroes Rockpile, Mink Deville, The Leroi Brothers and all of their many offshoots.".

Tom Heyman turnerede Europa med Dan Stuart og Fernando i et par måneder i 2016 og er klar til at returnere denne november 2018.

 

Own Road

Own Road er Simon Skjødt Jensens. Han udgav sin psych-folkede debut-EP på det københavnske New Owh Records i december 2010, der fik mange gode anmeldelser i bl.a. Berlingske og Soundvenue. Han har spillet langt over 100 koncerter på adskillige steder og i udlandet, store som små, og har udviklet sin live performances til forskellige udtryk. Her er musikken blandet mellem skæve lyde og den gode sang med enkle, men farverige og smukke numre. Man kan forvente alt fra akustisk folk med guitar/guitarlele og percussion til elektriske vokallyde. I 2013 udgav Own Road det første fuldlængde album "Space In Your Time", men før og efter har han udgivet et større antal EP’er og singler, flere af dem i samarbejde med forskellige danske og udenlandske kunstnere, og i forskellige genrer. Efter en mindre pause hvor Simon har fokuseret på andre projekter, har Own Road nu udgivet hele 2 nye album i 2018. Et split-album med engelske Mute Swimmer kaldet Old Love og et nyt solo album kaldet Another Country.

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 06. nov 2018
Add to Calendar