FREDAG 15. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

DAVID NANCE GROUP(US)

BLODBRUS(DK)

Den amerikanske garagerocker, David Nance, udgav sit seneste album i oktober sidste år og den enormt produktive musiker lægger nu vejen forbi Danmark d. 15. marts og fylder Loppens lokaler med en god portion fuzz-befængte riffs, lækre og tørre trommer, samt sin umiskendelige, herlige humor og nærvær. 

David Nance er efterhånden lidt af en kultskikkelse i DIY-verdenen og med en imponerende udgivelsesrate kan man ikke andet end anerkende produktiviteten hos den Omaha-baserede rockveteran. De seneste seks år har budt på intet mindre end tre fuldlængde udgivelser, et utal af kassettebånd, samt gen-indspilninger af hele album fra bl.a. The Beatles, Lou Reed og The Rolling Stones, der alle har fået en god tur ned i fuzz-gryden, der altid synes i kog hos David Nance.

På det seneste album, Peaced and Slightly Pulverized, der er krediteret under David Nance Group, har garagerocken endnu engang fået frit løb og høstet flot omtale hos blandt andre Pitchfork og Stereogum. Albummet formår at formidle masser af patos og intensitet, og samspillet mellem David Nance og resten af bandet er intet mindre end eminent, hvilket endegyldigt beviser, at Nance er i stand til at kalde en sang for "Ham Sandwich" og stadig få den til at emme af rock'n'roll.

Vi anbefaler, at du giver førstesinglen "Poison" fra det nye album et lyt!

Support: Blodbrus
Blodbrus er en ny instrumentaltrio på den danske rockscene. Med afsæt i melodiøse guitar-riffs, basfigurer og dynamisk trommespil udforsker bandet nye aspekter ved instrumentalrocken, og implementerer elementer fra alternativ rock, psych, pop og krautrock i deres udtryk, hvor det melodiøse altid er i fokus.

Blodbrus fandt sammen i sommeren 2016 og har EP’erne ‘Det evige menneske’ og ‘På min egen planet’ på samvittigheden, mens de lige nu arbejder på materiale til deres debutalbum.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. mar 2019
Add to Calendar