LØRDAG 12. JUN 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 130KR

FÅ BILLETTER!

DEATH MACHINE

Inspireret af traditionel amerikansk folk og 80’ernes sci-fi-pop søger danske Death Machine at skabe ærlig musik baseret på personlige tekster, intimitet og grandiose melodier. Og de gør det med stor succes! Oplev dem når de drager på forårsturne og rammer Loppen d. 12. juni. 

Death Machine er et dansk folkpop band bestående af Jesper Mogensen (vokal/guitar), Morten Ørberg (bass), Sven Busck (trommer) og Simon Christensen (keyboard). I modsætning til gruppens hårdslående bandnavn, har Death Machine fokus på de nære og inderlige stemninger. Gruppen nåede i starten af 2020 akkurat hjem fra deres anden succesfulde europaturne inden pandemien brød løs, men det har heldigvis ikke forhindret dem i at udgive musik og høste flotte anmeldelser. 

Med deres seneste single ”UP”, som udkom i august sidste år, er der skruet op for tempoet, hvilket både har kastet rotationer på P6 og tysk radio af sig. Sangen er et energisk og tempofyldt nummer, der handler om at træde ind i rampelyset, og henviser samtidigt til sanger og frontmand Jesper Mogensens egen kamp med sceneskræk. Bandets tekster handler ofte om menneskers skrøbelige sind, men det er gennem disse sange, at Mogensen finder modet til at tro på sig selv og arbejde med sin angst.

Death Machine spillede i november sidste år i DR’s Koncerthus i Livebeatet på P6, hvor bandet tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hvordan de favner det nærværende, skrøbelige og det storladne. I øjeblikket er bandet ved at lægge sidste hånd på deres næste singler og ser frem til at spille livemusik igen, når de tager på forårsturne og rammer Loppen d. 12. juni. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 12. jun 2021
Add to Calendar