ONSDAG 15. MAJ 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 100KR

THE DELINES(US)

Efter et tragisk biluheld ramte forsangerinde Amy Boone for tre år siden og efterlod hende med knuste ben, stod det ikke ligefrem i kortene, at The Delines her i 2019 ville stå klar med deres mest anmelderroste album til dato. Den 15. maj står de klar på scenen på Loppen.

Sommetider er skæbnen bare en forbandet grusom ting. Men når den på tarveligste vis næsten stjæler karrieren fra et band i deres bedste periode, er bandets eneste valg at hænge i og vente, indtil skibet er klar til at sejle igen. Dét er præcis hvad The Delines gjorde, imens de støttede rehabiliteringen af forsangerinde Amy Boone, der gennemgik tre års behandling, efter at hun blev ramt af en bil i en parkeringskælder i Austin, Texas. Hvad der holdte den kollektive bandånd i gang, var ifølge guitarist og sangskriver Willy Vlautin, at de allerede havde det meste af deres nyeste album, ’The Imperial’, indspillet. Alt de manglede, var at få Boone på benene igen.

Tålmodighed viste sig at være den helt rette strategi, for her tre år efter, står The Delines nu klar med udgivelsen ’The Imperial’. Albummet er en fantastisk opfølger på deres debutalbum fra 2014 ’Colfax’. Ligesom forgængeren indeholder 'The Imperial' musikalske referencer til artister som Dusty Springfield og Rickie Lee Jones, og alle sange er skrevet af Willy Vlautin, som også er førende sanger/sangskriver for Richmond Fontaine samt en anerkendt romanforfatter.

Vlautins sangskrivning tegner et billede af romantik og ensomhed, desperation og håbløshed. På "Holly the Hustle" fortæller han den forfærdelige fortælling om en pige, der vokser op under hårde vilkår for at vælge en endnu hårdere vej i livet som voksen. I det horndrevede nummer, "Where Are You, Sonny?", søger en kvinde efter sin forsvundne kæreste, og titelsangen, ’The Imperial’, fortæller historien om et par, der efter 10 års adskillelse mødes igen, efter mandens løsladelse fra fængsel.

Bandets engelske tour meldes allerede udsolgt mange steder, og magasiner som Mojo, Uncut og Sunday Times kaster 4/5 stjerner efter pladen. Derfor er det en absolut fornøjelse at kunne præsentere The Delines live på Loppen d. 15. Maj.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 15. maj 2019
Add to Calendar