LØRDAG 08. APR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

DEMON HEAD RELEASE KONCERT

SVART MAGI (SE)

SLÆGT

DEMON HEAD

Lange vintre og korte glimt af solen gav liv til Demon Head i 2012 i København. Det blev hurtigt klart, at det, de fem dæmon-brødre havde vækket ikke kunne blive begravet igen. Lyden af ​​gamle forstærkere, båndoptagelse og rå magt trækker inspirationer fra de første virkelig tunge bands, blues og dyster musik i alle dens former. Siden deres første live optræden i 2013 har Demon Head ikke synes at være i stand til at stoppe.

Deres live shows er blevet berygtet for deres magi-lignende intensitet og højt, mørk groovyness. Efter et demobånd, der hurtigt blev udsolgt, kom kort efter bandets første turné i Skandinavien med The Witches of Körp, og lige i tide til deres optræden på Heavy Days In Doom Town Festival. I de tidlige dage af foråret 2014, rejste Demon Head til et lille hus på landet nær det berygtede Heather Hills og indspillet otte sange til deres debutalbum Ride The Wilderness. Pladen blev udgivet et år senere, og det første oplag udsolgt i løbet af få måneder. Anderkendelsen fra undergrunden var betydelig, og albummet blev rost for sin dygtige sangskrivning, varme produktion og en vis mørk catchiness.

Herefter har det været på tre vilde tourneer i Europa og de har delt scene med et utal af bands fra nær og fjern. Drevet af en brændende kærlighed og dedikeret arbejdsmoral, altid med hjælp fra venner og fremmede, blev den seneste udgivelse, en split 7 '' single med fuzz punks Alucarda, indspillet af bandet. Kort efter den seneste turné med heavy metal krigere Night Viper, var dæmonerne parat til at indspille deres andet album med titlen "Thunder af Fields som blev udgivet d. 7. April på The Sign Records.

 

SVART MAGI

 Svart magi er terrorpop og glitterpunk. Vi elsker katte ligeså meget som vi hader politiet, og alle ved, at d i d-beat står for disco!

 

 SLÆGT

Slægt startede som Oskar J. Frederiksens (lead vokal og guitar) soloprojekt i 2011. I begyndelsen bevægede Slægt sig i den mere rå og primitive black metal lyd. Over tid har bandet udviklet sig til at have et fuldt lineup, som nu inkluderer Anders M. Jørgensen (guitar), Olle Bergholz (bas og backing vokal) og Adam Nielsen (trommer). Selvom den nuværende udgave af Slægt lader til at have udviklet sig meget siden de tidlige dage er essensen stadig den samme. Stilistisk trækkes der nu inspiration fra et bredere spektrum, blandt andet fra NWOBHM og black metal  bølgerne fra 80'erne og 90'erne. Slægt leverer hvad der bedst kan beskrives som "episk formørket heavy metal", med en masse catchy øjeblikke, spillet hurtigt, men dog uden de typiske blast beats, hvor der udforskes soniske mønstre, der synes velkendte, men som stadig lyder friske. Mørket i riffs'ne og teksterne flyder med mørke bølger af energi. 

Træd indenfor i nattens kirke med de smukke og forbandede sønner af København."

 

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 08. apr 2017
Add to Calendar