TORSDAG 02. MAR 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 200KR

DEVIN THE DUDE(US)

KCL

SkyggeSiden

Devin the Dude

Han er mere kendt for blunts og øl, end kugler og bling; Devin the dude har sat et smil på Hip Hop siden sin debut i 1994 med gruppen Odd Squad. 
Devin har den unikke kvalitet at mikse humor og substans i alle sine rim. Han har skapt sin egen stil i Hip Hop og har taget alle sine guilty pleasures med på vejen.
Houston rapperen som har arbejdet med blandt andre Dr. Dre, Snoop Doog og Jay-Z, udgiver snart sit 9énde album og på vejen har han haft hit som "Doobie Ashtray"m "Lacville'79'", "What a job" og "I Can't Make It Home". Hans charme og varme gør ham til en unik koncertoplevelse.

KCL

KLC deltog som den første kvindelige DJ i 20 år til DMC i 2010, siden da er det gået stærkt og i 2013 vandt hun som den første kvinde DMC.
Nu spiller hun rundt om i europa og har etableret sig som et solidt navn på Hip hop scenen, vi ser frem til at få hende på besøg igen.

SKYGGESIDEN

SkyggeSiden har siden debuten i foråret 2016 indtaget og væltet scener landet over. Hun har overrasket med sin til tider eksplicitte og grove lyrik, dog altid leveret med et glimt i øjet, samt hendes evne til at udtrykke sig om følsomme og personlige emner i øjenhøjde, uden at det bliver banalt. 
SkyggeSiden har lige udgivet EP'en 'Udgangspunkt', hvor nummeret 'Banger', som hun har produceret i samarbejde med KCL, for nylig blev anbefalet af P3's KarriereKanonen.

Entre: 200,-

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 02. mar 2017
Add to Calendar