TORSDAG 02. MAR 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 200KR

DEVIN THE DUDE(US)

KCL

60 EAST(US)

SKYGGESIDEN

Devin the Dude

Han er mere kendt for blunts og øl, end kugler og bling; Devin the dude har sat et smil på Hip Hop siden sin debut i 1994 med gruppen Odd Squad. 
Devin har den unikke kvalitet at mikse humor og substans i alle sine rim. Han har skabt sin egen stil i Hip Hop og har taget alle sine guilty pleasures med på vejen.
Houston rapperen som har arbejdet med blandt andre Dr. Dre, Snoop Doog og Jay-Z, udgiver snart sit 9énde album og på vejen har han haft hit som "Doobie Ashtray"m "Lacville'79'", "What a job" og "I Can't Make It Home". Hans charme og varme gør ham til en unik koncertoplevelse.

 

60 EAST

60 East fra Ontario, Californien er blevet udnævnt til
"Best Hip Hop Artist" af IE Weekly Magazine og "Hottest lige nu
Kunstner i vestkysten" af Krush Magazine. Han har arbejdet sig op og fået
slots på internationalt anerkendte festivaler såsom Betalt Dues, A3c og Det 15.
årige Hip Hop Kemp Festival i Tjekkiet. I løbet af de seneste tre år, han har
været på tour med folk som Redman, EPMD, MGK & Anderson Paak, RA The Rugged
Man og mange flere - og det ser ikke ud som om han planer om at bremse farten i
2017.

 

KCL

KLC deltog som den første kvindelige DJ i 20 år til DMC i 2010, siden da er det gået stærkt og i 2013 vandt hun som den første kvinde DMC.
Nu spiller hun rundt om i europa og har etableret sig som et solidt navn på Hip hop scenen, vi ser frem til at få hende på besøg igen.

 

SKYGGESIDEN

SkyggeSiden har siden debuten i foråret 2016 indtaget og væltet scener landet over. Hun har overrasket med sin til tider eksplicitte og grove lyrik, dog altid leveret med et glimt i øjet, samt hendes evne til at udtrykke sig om følsomme og personlige emner i øjenhøjde, uden at det bliver banalt. 
SkyggeSiden har lige udgivet EP'en 'Udgangspunkt', hvor nummeret 'Banger', som hun har produceret i samarbejde med KCL, for nylig blev anbefalet af P3's KarriereKanonen.

 

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 02. mar 2017
Add to Calendar