TORSDAG 06. SEP 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 210KR

DEVIN THE DUDE(US)

KCL

KASER

I år er det 20 år siden Devin the Dude udgav sit første soloalbum med det klædelige navn "The Dude". Det fejrer Houston-legenden med en Europatournè og selvsagt besøger han også København, hvor han sidste år leverede en fuldstændig fantastisk koncert for et totalt udsolgt Loppen. Hvis du missede sidste års koncert, eller hvis du ligesom os bare ikke fik nok, så er her chancen for igen at blive vidne til en unik hiphop-kunstner, live og i fuld flor

Han er mere kendt for blunts og øl, end kugler og bling; Devin the dude har sat et smil på hiphop siden sin debut i 1994 med gruppen Odd Squad. 
Devin har den unikke kvalitet at mikse humor og substans i alle sine rim. Han har skabt sin egen stil i hiphop og har taget alle sine guilty pleasures med på vejen.
Houston rapperen som har arbejdet med blandt andre Dr. Dre, Snoop Doog og Jay-Z, udgiver snart sit 9énde album og på vejen har han haft hit som "Doobie Ashtray"m "Lacville'79'", "What a job" og "I Can't Make It Home".

KCL er en af Danmarks førende hiphop DJs for tiden. I 2013 vandt hun DM i mix også kaldt for DMC Denmark. Siden da har hun kunnet leve af at spille musik. KCL har spillet i stort set hele Europa. Hun har lavet opvarmning-shows for en masse internationale kunstnere så som Jurassic 5, Common, Grandmaster Flash, osv. Listen er Lang. På Loppen kan i forvente at høre et stabilt boom bap-set og hvad der dertil hører.

Med sig på scenen tager hun Kaser. Et af Danmarks up & coming raptalenter på engelsk. Sidste år vandt han en pris for sit talent på mikrofonen og siden da har han spillet til stort set alt, hvad der rør sig af jams, i den danske hiphop undergrund. For en måned siden kom han frem med videoen ”Boom Bap verse”, som også gav omtale på forskellige medier udenfor landets grænser.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 06. sep 2018
Add to Calendar