TORSDAG 14. FEB 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

DILLY DALLY(CA)

MAVOURNEEN

Dilly Dally er et canadisk alt-rockband fra Toronto, hvor deres nye album består af en håndfuld sange, der fungerer som et "survival kit" til hårde tider. Deres sans for skarpe guitarriffs og melodiske omkvæd er stadig intakt og Katie Monks hæse vokal gør stadig præcis det den skal. Oplev Dilly Dally på Loppen d. 14. februar.

Foruden guitarist og vokalist, Katie Monks, består det canadiske firkløver af guitarist Liz Ball, bassist Jimmy Tony og trommeslager Benjamin Reinhartz.

Dilly Dally udgav deres debutalbum Sore d. 9. oktober 2015 gennem Partisan Records og Buzz Records. Albummet blev året efter nomineret til en Polaris Music Prize samt den prestigefyldte Juno Award for Alternative Album of the Year i 2017. Singlen "Desire" vandt stort gennembrud hos fans verden over, og deres video til nummeret "Snakehead" blev ligeledes nomineret til flere priser i 2017.

Bandet udgav deres andet album Heaven i september 2018, til store roser hos anmelderne i ind- og udland og til februar kan du endelig opleve den fremadstormende indie-kvartet i København når de gæster Loppen.
 

Support:
Mavourneen er alternativt rockprojekt med rødder i post-punk og støjrock. Bag kunstnernavnet finder man Hans Gustav Björklund Moulvad, der giver den som frontmand på både guitar og vokal. Debutalbummet er indspillet i Sonic Youths studie, Echo Canyon West, i New York med Steve Shelley (Sonic Youth) på trommer og Jared Artaud (The Vacant Lots & Alan Vega) som producer, og er sat til at blive udgivet i foråret.

Fremført som en duo, er Mavourneens lydunivers bygget op omkring en eksperimental guitaropsætning og en minimalistisk tilgang der er grundlæggende for det mørke, viscerale, støjede og levende post-punk univers.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 14. feb 2019
Add to Calendar