FREDAG 03. MAR 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

DOKTOR DOKTOR

REST IN BEATS

Det danske orkester DoktorDoktor spiller soul-hop. De blander det bedste fra den tekstbaserede og beat- orienterede hiphop med de improvisatoriske og organiske tilgange fra soul- og jazzmusikken.
Efter at have udgivet det anmelderroste debutalbum ’NytLa°ntGammeltBla°t’ i 2014, har DoktorDoktor spillet en lang række koncerter pa° spillesteder og festivaler i hele landet.
Bandet skriver og indspiller nu album nr. to, der skal resultere i et studiealbum samt en længere koncert-video med remixede live-versioner af alle numre.
Den nye plade handler om at rejse – sydpa°, nordpa°, tilbage i tiden, hinsides, afsides og selvfølgelig pa° Charter. Pladen udkommer i april 2017.

 

 

Rest In Beats er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. Duoen består af to legesyge sjæle som er kendt for deres intense synergi på scenen. Forsanger Rezwan Farmi's ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med deres leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop legender som Portishead eller danske Under Byen.

 

 

I december 2014 udgav Rest In Beats deres debut EP "Stadig med, Stadigvæk" gennem Machine Drops Productions og er pt. ved at færdiggøre 2. EP "Synge igen", som udkommer til forår.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 03. mar 2017
Add to Calendar