ONSDAG 11. APR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 160KR

DOPE D.O.D(NL)

Dope D.O.D

Dope D.O.D er et hollandsk hiphop crew med stærke vokaler og tunge, aggressive beats. Gruppen består af rapperne Skits Vicious og Jay Reaper samt DJ Dr. Diggles. Deres sound kan bedst beskrives som en ny gren indenfor hardcore hiphop, med simple beats og med elementer fra både dubstep, trap og drill.

Det var efter de udgav deres debutvideo til nummeret ”What Happened” som har fået næsten 30 millioner views på YouTube, at deres karriere tog fart. Tiden derefter er gået med udsolgte shows i ind- og udland og optrædener på nogle af Europas allerstørste festivaler.

På den berømte SXSW festival i Austin, Texas, scorede gruppen en deal for deres første album ”Branded”, med Duck Down Records. Siden da har gruppen vundet en EBBA Award, og udgivet i alt tre albums, (”Branded”, ”Da Roach” og ”Master Xploder”) samt to EP’er (”The Evil EP” og ”The Ugly EP”)

Nu er Dope D.O.D klar med nyt materiale, i form af et mixtape som har fået navnet ”Acid Trap”, og tager i den forbindelse på en tour rundt i Europa, hvor de d. 10. april lægger vejen forbi Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 11. apr 2018
Add to Calendar