TORSDAG 29. JAN 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 55KR

EKKO

ROXY JULES

Tidsplan:

21:30 EKKO

22:30 Roxy Jules


EKKO

Som en art grå eminence på den alternative danske musikscene, er det altid lykkedes Frithjof Toksvig at holde sig diskret i baggrunden og ladet fokus være på andre. Fra rockdagene i The Poets, over triphop-flamenco i Deepfried Toguma, til at være manden der lærte Mikael Simpson at håndtere en laptop og siden indtog en del af dennes liveband, Sølvstorm. Alt dette sideløbende med en imponerende karriere som filmkomponist.

EKKO er et alias/soloprojekt for komponist og producer, Frithjof Toksvig. EKKO's musik trækker på Toksvigs erfaringer fra filmmusikkens billedunderstøttende og billedskabende toner og Deepfried Togumas rolige rytmer. EKKO er evig behagelig, men aldrig behagesyg. Musikken er gennemført og gennemarbejdet organisk downtempo electronica, der formår at integrere klassiske og diverse støjelementer. EKKO har udgivet 2 albums: “I know I am human” (2007) og “Any given sunday” (2011). Nummeret “Rehearsal” var med på Trentemøllers compilation “Late night tales” (2011).

På scene bliver bliver han hjulpet af sine Sølvstorm kollegaer, Niclas Tange og Georg Rune Andersen og fra Dr´s symfoniorkester Karin Dalsgaard på cello, som benjamin i bandet Jacob Ulstrup fra “Ulige Numre” på keys.

 

ROXY JULES

ROXY JULES bevæger sig i et univers, der er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også skrøbeligt og porøst. Det er ikke omkvæd, der er omdrejningspunket i ROXY JULES' musik. For det meste er der slet ikke omkvæd i sangene. Der lokkes altså ikke med sukkerpinde eller popperler. ROXY JULES byder i stedet på musikalsk kompleksitet, hvor der hele tiden leges med at lade modsætninger mødes. ROXY JULES har udgivet to albums, som har høstet mange rosende ord både i Danmark og udlandet, og i øjeblikket arbejdes der på nyt materiale. Bag navnet ROXY JULES finder man musikeren og sangskriveren Julie Runa, som har teamet op med Manoj Ramdas på guitar og theremin og Sofie Kvist på trommer og kor.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 29. jan 2015
Add to Calendar