TORSDAG 15. MAR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

EKKO

BONNE NUIT JOHNNY

EKKO er et alias/soloprojekt for komponist og producer, Frithjof Toksvig, der efterhånden er en veteran på den alternative danske musikscene. Fra rockdagene i The Poets, over triphop-flamenco i Deepfried Toguma, til Mikael Simpson, hvor han i mange år var en del af dennes liveband, Sølvstorm. Det er desuden blevet til fire albums med Vi Sidder Bare Her, sammen med Mikael Simpson og Jørgen Leth siden 2008. Alt dette sideløbende med en omfattende karriere som filmkomponist. 

EKKO's lydbillede trækker tydelige veksler på Toksvigs erfaringer fra filmmusikken billedskabende toner og Deepfried Togumas rolige rytmer. EKKO er evig behagelig, men aldrig behagesyg. Musikken er gennemført og gennemarbejdet organisk downtempo electronica, der formår at integrere klassiske og diverse støj elementer. Toksvig tre album under EKKO: “I know I am human” (2007), “Any given sunday” (2011) og senest "Meltdown" (2018).

På scenen bliver bliver han hjulpet af Niclas Tange og Georg Rune Andersen, Karin Dalsgaard fra DR's symfoniorkester på cello, samt Jacob Ulstrup der tidligere spillede i bandet, Ulige Numre, på keys.

Support denne aften er det helt nye band Bonne Nuit, Johnny

’Bonne Nuit, Johnny’ er mørkt og storladent indie, som er støjende og let på samme tid. Det er en ny kreativ frekvens for københavnske musiker Rasmus Brix, der i denne konstellation har allieret sig med Marco Egeberg (elektrisk guitar), Nicoline Egeberg (synthesizer) og svenske Dennis Tuomi (bas, noise, trommer). Projektet blev til i et vandtårn i oktober 2017, og debutpladen som er indspillet i samme vandtårn, udkommer i løbet af foråret 2018.  Koncerten denne aften vil blive ’Bonne Nuit, Johnny's’ første nogensinde

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 15. mar 2018
Add to Calendar