FREDAG 30. OKT 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

EKKO

BY FRITHJOF TOKSVIG

Det var svært at få armene ned, da Frithjof Toksvig takkede ja til at komme tilbage på Loppen med sit ensemble af eminente musikere i projektet EKKO. Du kan derfor se frem til at få sænket skuldrene og drømme dig væk til deres ambiente og atmosfæriske lydbillede fredag d. 30. oktober på Loppen.

EKKO er et alias for komponist og producer Frithjof Toksvig, der i sin organiske downtempo-electronica formår at integrere alverdens genrer i spændingsfeltet mellem klassisk musik, electronica, jazz og cinematisk stemningsmusik. Musikken trækker netop på Frithjof Toksvigs erfaringer fra filmmusikkens billedunderstøttende og billedskabende toner og de rolige rytmer fra det tidligere projekt Deepfried Toguma.

EKKO er evig behagelig, men aldrig behagesyg, og Toksvig besidder en meget fin fornemmelse for at lade lytteren danne sine egne cinematiske oplevelser bag de lukkede øjne, mens musikken flyder frit i ørerne. Dette kommer i dén grad til udtryk på de tre flotte udgivelser I Know I Am Human (2007), Any Given Sunday (2011) og Meltdown (2018), og live bliver der ligeledes givet plads til at lade lytteren drage på indre eventyr.

Siden 2008 har Toksvig desuden været en del af projektet Vi Sidder Bare Her sammen med Mikael Simpson og Jørgen Leth, og sideløbende har Frithjof Toksvig haft en imponerende karriere som filmkomponist, hvor han har skabt musikken til en lang række prisbelønnede biograf- og novellefilm, dokumentarer og radiodrama. Du kan altså godt begynde at glæde dig til at blive svøbt ind i EKKOs behagelige lydtæppe fredag d. 30. oktober!

På scenen finder man følgende besætning:
Niclas Tange (Sølvstorm) – trommer/samples
Georg Rune Andersen (Sølvstorm) – bas, guitar
Jacob Ulstrup (Ulige Numre) – keyboards
Frithjof Toksvig – guitar og pedalsteel

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 30. okt 2020
Add to Calendar