FREDAG 05. OKT 2018 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 110KR

EL PARAISO RECORDS PRESENTS

CAUSA SUI

MYTHIC SUNSHIP (RELEASEFEST)

El Paraiso Records Presents: Causa Sui + Mythic Sunship (Release party)

Causa Sui har efterhånden skabt sig en solid fanskare over hele verden, og bandet har gang på gang bevist, hvorfor de er i en klasse for sig, når det kommer til himmelstræbende psych & stoner i møde med tranceskabende jazz og kraut.

Hvor moderne psych-bands ofte kan fortabe sig i dyrkelsen af nostalgiske stiltræk, så har Causa Sui helt fra starten haft en anderledes åben og eksperimenterende tilgang. En tilgang, der reflekterer, at gruppens medlemmer har rødder i eksperimenterende projekter og at de har arbejdet sammen med folk fra bl.a. Sunburned Hand of the Man, Tortoise og fremtrædende musikere fra Chicagos jazzscene som f.eks. Rob Mazurek.

Gruppens fantastiske evne til at skrue numre sammen, der både byder på monumentale stoner rock-riffs og syrede improvisationer. Her er bevægelser ind i spiritual freejazz, drømmende forløb inspireret af gamle italienske soundtracks, krautrockede udladninger og som altid masser af ekstatisk støjguitar. Kort sagt lidt af en våd drøm for alle, der gerne vil bevæge sig med ud på en bevidsthedsudvidende lydrejse uden at hænge fast i fortidens syrerockklicheer.

Med sig har Causa Sui den danske kvartet Mythic Sunship. Som Causa Sui excellerer Mythic Sunship også i lange og spacede instrumentalnumre, der både lader sig inspirere af kosmisk jazz og tunge rockriffs i en særdeles medrivende blanding. På aftenen udgiver Mythic Sunship tillige deres 4. LP "Another Shape of Psychedelic Music" på El Paraiso Records.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 05. okt 2018
Add to Calendar