TORSDAG 18. APR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 135KR / DØR: 150KR

ELEVATORFØRER

RELEASEKONCERT

BURMAN & BODING

I år fejrer det danske syrerockband Elevatorfører 10-års jubilæum, der tager dem på forårstour rundt i landet med deres kommende album, Jeg er kommet for at slå tiden ihjel. Første stop på touren bliver Loppen d. 18. april, hvor bandet holder pladerelease med obligatoriske overraskelser til aftenens koncert.

Elevatorfører har taget Loppens publikum med på deres fantastiske rejser af flere omgange, hvor deres seneste besøg var i 2016 under Copenhagen Psych Fest, der bød på intet mindre end en dobbelt pladerelease. På den nye plade har bandet udfordret sig selv mere end nogensinde før og skabt en række elegant orkestrerede numre, hvor den oprindelige inspiration fra syrerocken får endnu et ryk på skalaen mod det smukt atmosfæriske. Musikken har antaget en mørkere tone, samtidig med at det otte mand store band-kollektiv stadig holder fanen højt for den gode melodi og det flippede udtryk.

Elevatorførers særlige aftapning af psychrocken balancerer veloplagt mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de kvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. I denne syrede cocktail forener de sing along-kvaliteter med en mere frit flydende og skramlet sound.

Teksterne lever deres eget boblende liv i Elevatorfører og de synges på dansk. Udspændt mellem den messende hymne og det desperate opråb inviteres lytteren ind i en verden befolket af mærkværdige skæbner og mindeværdige stemninger.

”Elevatorfører banker rusten af det bedagede udtryk bevidsthedsudvidende og tager lytteren med på musikalske rejser af den slags, der fremkalder salige erindringsglimt af tæppedraperede, dunkle rum og bløde klumper sort afghan.
- GAFFA (5/6)

Bandet har opbygget et gedigent ry som en utrolig medrivende live-oplevelse, hvor publikum i rigeligt mål får serveret ren spilleglæde, humor og begejstret energi. Her handler det om at gøre musikken levende og give plads til både at grine og blive rørt.   

Elevatorfører anno 2019 vil have dig med ind i deres helt eget trippede univers og vi glæder os til endnu engang at blive forført - så ta' med!

Support: Burman & Boding

Thor Boding fra Syreregn og Nicklas Burman fra hedengangne Riffelsyndikatet teamer op og laver en akustisk duo. De har begge soloprojekter, hvor sangen og teksten er i centrum, og det er det materiale, de mødes om at spille i den nye konstellation. Her er der også plads til nye strofer og guld fra deres tidligere projekter. Man kan roligt glæde sig til et spændende musikalsk møde, når de to troubadourer går hinanden på den musikalske klinge!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 18. apr 2019
Add to Calendar