TORSDAG 29. OKT 2020 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

ELOU ELAN(DK/NO)

Bliv tryllebundet af én af landets smukkeste stemmer, når den dansk-norske sangerinde Elou Elan pakker Loppen ind i sine stemningsfulde sange fra det seneste album That Ocean torsdag d. 29. oktober.

Hvis du er bekendt med Elou Elan, er du heldig, for så ligger du inde med koordinaterne til én af de bedst skjulte skatte på den danske musikscene. Bag kunstnernavnet finder man sangerinden Eva-Louise Rønnevig, der var medlem af den anmelderroste gruppe Host, og igennem mange år har medvirket som korsangerinde for Nikolaj Nørlund og Niels Skousen.

Den dansk-norske sangerinde debuterede under solo-aliasset Elou Elan i 2011 med et album, der bl.a. modtog fem stjerner i GAFFA, og den indflydelsesrige DJ og pladeselskabsejer Gilles Peterson udvalgte tilmed nummeret "Sunday Times" til én af hans anerkendte Brownswood Bubblers-kompilationer. Gennembruddet lod dog af uransagelige grunde vente på sig, men efter ni års pause er Elou Elan tilbage med albummet That Ocean.

Albummet er produceret i samarbejde med Brian Batz fra bandet Sleep Party People, hvilket har trukket musikken i en mere ambient retning, som Elou Elan betræder med ufattelig ynde. GAFFA kvitterede igen med fem stjerner og kalder That Ocean et ”lavmælt storværk fra dansk-norsk kæmpetalent”.

Elou Elan har netop varmet op for Moi Caprice, og der er bestemt noget at glæde sig til live. På scenen bliver de stemningsfulde sange nemlig båret frem af violinist Nils Gröndahl og pianist Rasmus Kjær Larsen - og så selvfølgelig Eva-Louise Rønnevigs smukke stemme, som rummer en intens styrke med sin fortryllende skrøbelighed.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 29. okt 2020
Add to Calendar