LØRDAG 17. JUN 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 240KR

EVIDENCE (DILATED PEOPLES)(US)

DJ TYPHOON

 

Vejrmanden fra Dilated Peoples er på vej til Danmark med højaktuelt solomateriale. Til sommer tager hiphoppens Mr. Slow Flow turen fra Orange Scene (2016) og til Loppen. 

Han er en tredjedel af den legendariske, indflydelsesrige gruppe Dilated Peoples, der også tæller Rakaa Iriscience og DJ Babu. Sammen var Los Angeles-gruppen fra slutningen af 90'erne og frem, med til at definere den del af westcoast-lyden, der lå milevidt fra gangstarap, med numre som "Work The Angles" og "This Way".

Rapperen og produceren Evidence er imidlertid også en fantastisk solokunstner. Ikke uden grund bliver manden med den karakteristiske stemme kaldt Mr Slow Flow, på grund af sin rolige, kontrollerede levering af lyrikken. Desuden er hans tekstunivers altid fyldt med vejr-metaforer, og hiphoppens Henrik Voldborg har således navngivet sine soloalbums henholdsvis "The Weatherman" og "Cats and Dogs" - med reference til det engelske udtryk for når det står ned i stænger.  

I begyndelsen af karrieren med Dilated Peoples var det sjældent at se Evidence på scenen. Han foretrak at blive i studiet og producere musik. De seneste år har han imidlertid fundet sig mere og mere til rette på scenen. Blandt andet var han på Roskilde Festival i 2014 og sidste år gæstede han vennerne House of Pains show på Orange Scene.

Når han optræder på Loppen er det altså med al ekspertisen oparbejdet fra Dilated Peoples og solo-karrieren i backpacken. Han er desuden superaktuel med den fejende flotte single "Throw It All away" produceret af vennen Alchemist. Nummeret vidner om en Evidence i topform, som han rapper: "I got my people and they got my back entirely / I kill with Iriscience on the side of me / And by myself I lay em' out and iron out the irony".

Der skulle være et album på trapperne og det lover godt for koncerten på Loppen den 17. juni, hvor vi kommer til at opleve en af de mest stabile og levende kunstnere på hiphopscenen. 

 

For at runde aftenen af med den perfekte finish, står Dj Typhoon supporten

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 17. jun 2017
Add to Calendar